Sena Özdemir kimdir, kaç yaşında ve nereli? Survivor Sena evli mi?

Sena Özdemir kimdir, kaç yaşında ve nereli? Survivor Sena evli mi?

Survivor Sena Özdemir, küçüklüğünden beri atletizimle uğraşıyor. 100-200 metrede birçok derecesi bulunan Sena Özdemir, liseler arası dünya şampiyonasında üçüncü oldu. Ünlü atlet, Survivor’da da iddialı isimler arasında yer alıyor.

Yaşı küçük olsa da seriliği ve parlak zekâsıyla rakiplerini zorlayacağına inanılan Sena Özdemir’in aslen Balıkesirli olduğu öğrenildi. Annesi Bulgaristan göçmeni olan Sena Özdemir, Survivor’da ve sporda büyük başarılar elde edeceğine inanıyor.

SENA ÖZDEMİR KİMDİR?

Survivor 2021 gönüllüler kadrosunda yer alan Sena Özdemir, 2001’de İzmir’de doğdu. Aslen Balıkesirli olan Sena Özdemir’in annesi Bulgaristan göçmeni. 

Atatürk Spor Lisesi’nde okuyan Sena Özdemir, 10 yaşından bu yana atletizmle uğraşıyor. 100-200 metre çeşitli Türkiye dereceleri ve liseler arası dünya şampiyonası bayrak yarışında dünya üçüncülüğü bulunan Sena Özdemir, İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübünde lisanslı olarak spor faaliyetlerini sürdürürken, Ege Üniversitesi’nde beden eğitimi öğretmenliği 2. sınıfta okuyor.

SURVİVOR SENA EVLİ Mİ?

Survivor Sena Özdemir evli değil. Sena Özdemir'in sevgilisi olup olmadığı da bilinmiyor.

sena-ozdemir-kimdir-kac-yasinda-ve-nereli-survivor-sena-evli-mii.jpg

SENA ÖZDEMİR: RAKİPLERİMİ KOLAY BİR ŞEKİLDE ELEYECEĞİM

Survivor 2021’den önce yakın çevresine, ‘Rakiplerimi kolay bir şekilde eleyerek Survivor’da şampiyon olacağım’ diye Sena Özdemir, güzelliği, atikliği ve parlak zekâsıyla yarışmada iddialı olacağını söylüyor. Hayatını spora adayan Sena Özdemir, Türkiye’ye daha büyük başarılar getirmek için Survivor platformunu kullanacağını ve her alanda şampiyonluklar elde edeceğini ifade ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN