Survivor İlayda Şeker kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor? Hayat hikâyesi nedir?

Survivor İlayda Şeker kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor? Hayat hikâyesi nedir?

Survivor’a, ‘İnsülinlerinizi hazırlayın, şekerinizi yükseltmeye geliyorum.’ sözleriyle katılacağını açıklayan İlayda Şeker’in hayat hikâyesine dair pek bir bilgi bulunmuyor. Ancak Nevşehirli olduğu öğrenilen İlayda Şeker, Survivor 2021’de şampiyon olmak istediğini söylüyor.

18 yaşına kadar Nevşehir’de yaşadıktan sonra üniversite okumak için Sakarya’ya giden İlayda Şeker, okulunu bitirmesinin ardından İstanbul’a dedesinin yanına yerleşti. Güzelliği ve sevecen tavırlarıyla dikkat çeken İlayda Şeker, yakın arkadaşlarına, 'Survivor'da birinci olacağım.’ diyor…


İLAYDA ŞEKER KİMDİR?

Aslen Nevşehirli olan Survivor İlayda Şeker, 1994’te doğdu. 18 yaşına kadar Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde yaşayan İlayda Şeker’in ailesi hâlâ memleketinde yaşıyor. 

survivor-ilayda-seker-kac-yasinda-nereli-ve-ne-is-yapiyor-hayat-hikayesi-nedirr.jpg

Sakarya’ya üniversite okumak için giden İlayda Şeker, İstanbul’a dedesinin yanına yerleşti. Herhangi bir işte çalışmadığını belirten İlayda Şeker, 'İnsülinleri hazırlayın, şekerinizi yükseltmeye geliyorum.' sözleriyle Survivor’da yarışacağını duyurmuştu.

survivor-ilayda-seker-kac-yasinda-nereli-ve-ne-is-yapiyor-hayat-hikayesi-nedirrrrrr.jpg

‘SURVİVOR’DA BİRİNCİ OLACAĞIM’

Her zaman hayallerinin peşinden gittiğini söyleyen ve yakın arkadaşlarına, ‘Survivor’da birinci olacağım’ diyerek iddialı olduğunu gösteren İlayda Şeker,  herkes tarafından tanınmayı, çok iyi işler başarmayı istiyor.

survivor-ilayda-seker-kac-yasinda-nereli-ve-ne-is-yapiyor-hayat-hikayesi-nedirrrrr.jpg

Ekran karşısında olmayı çok sevdiğini aktaran İlayda Şeker, ileride iyi bir oyuncu olmak istediğini belirtiyor.

survivor-ilayda-seker-kac-yasinda-nereli-ve-ne-is-yapiyor-hayat-hikayesi-nedirrrr.jpg

Hayvanları, gezmeyi, kitap okumayı çok seven İlayda Şeker, ailesine de çok bağlı olduğunu ifade ediyor. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN