Ayşe Yüksel kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? Survivor Ayşe evli mi?

Ayşe Yüksel kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? Survivor Ayşe evli mi?

Düzce’den Survivor’a seçilen ilk isim olarak ön plana çıkan Ayşe Yüksel, iddialı sözleriyle dikkat çekiyor. 'Gülen yüzümle güldüreceğim, rüzgârımla parkurları estireceğim. Hazır mısınız?' ifadelerini kullanan Ayşe Yüksel’in sevgilisi olup olmadığı bilinmiyor.

Yakın çevresi tarafından çok sevilen ve her zaman aktif bir insan olduğu belirtilen Survivor Ayşe Yüksel, yarışmaya öylesine gelmediğini ve tüm Türkiye’ye adını duyurmak istediğini söyledi. Tenis hocalığı yapan Ayşe Yüksel, küçüklükten beri sporla uğraşıyor, sporu yaşam biçimi hâline getirdiğini söylüyor.

SURVİVOR AYŞE YÜKSEL KİMDİR?

Survivor 2021 gönüllüler takımında yer alan Ayşe Yüksel, 23 Mayıs 2000’de Düzce’de doğdu. Aslen de Düzceli olan Ayşe Yüksel, Düzce Üniversitesi Spor Yöneticiliği bölümünde okuyor. 


Ortaokulda masa tenisi eğitimi alan Ayşe Yüksel, 7. sınıfta haltere başladı. Gençler kategorisinde Türkiye üçüncüsü olan Ayşe Yüksel, 1 yıl sonra halteri bırakarak voleybola başladı. 6 sene mahalli ligde voleybol oynayan Ayşe Yüksel, tenis antrenörlüğüne başladı. 

Yıllardır tenis antrenörü olarak çalıştığını ifade eden Ayşe Yüksel, lisede de basketbol okul takımında 3 yıl oynadı. Üniversitede 1 sene futsal ve yüzme dersi alan Ayşe Yüksel, aktif olarak tenis hocalığı yapıyor.

SURVİVOR AYŞE EVLİ Mİ?

Suvivor Ayşe’nin evli olup olmadığı ya da sevgilisinin olup olmadığına dair net bir bilgi bulunmuyor.

ayse-yuksel-kimdir-kac-yasinda-ve-aslen-nereli-survivor-ayse-evli-mii.jpg

SPOR BENİM HAYAT TARZIM

Sporu hayat tarzı, yaşam biçimi olarak gördüğünü ifade eden Ayşe Yüksel’in yakın çevresine, ‘Ben Survivor’a boşuna gitmiyorum. Niyetim Survivor’da iz bırakmak, birinci olmak. Şampiyon olarak adımı tüm Türkiye’ye duyurmak istiyorum. Bu güne kadar yaptığım işleri daha da ileriye götürmek istiyorum. Türkiye Ayşe Yüksel’i çok iyi tanıyacak.’ açıklamasında bulunduğu iddia ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN