Survivor Aleyna kimdir, kaç yaşında ve evli mi? Kadınlarda ilk şampiyonluğu hedefliyor

Survivor Aleyna kimdir, kaç yaşında ve evli mi? Kadınlarda ilk şampiyonluğu hedefliyor

Güzel yüzü, düzgün fiziği ve neşeli tavırlarıyla bilinen Survivor Aleyna Kalaycıoğlu, yarışmada ilk kadın şampiyon olmayı hedefliyor. Zorlu bir hayat hikâyesi olduğu ifade edilen Survivor Aleyna, güzel olduğu kadar iddialı olduğunu da gösterdi.

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor’da yarışan Aleyna Kalaycıoğlu, Amerika Birleşik Devletleri’nde okudu. İyi derecede İngilizce bilen Aleyna Kalaycıoğlu, uzun yıllar sporla uğraştı. Survivor’da gerçekleştirdiği hayallerini taçlandırmaya geldiğini söyleyen güzel yarışmacı, sosyal medyayı da aktif olarak kullanıyor.

ALEYNA KALAYCIOĞLU KİMDİR?

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu, 1998’de Bursa’da doğdu. Yalova’da büyüyen Aleyna Kalaycıoğlu’nun annesi ve babası, 2008’de ayrıldı. 

Annesi ve kardeşiyle birlikte İstanbul’a taşınan Aleyna Kalaycıoğlu, taşınma süresiyle hayatının değiştiğini vurgulayarak, liseden sonra dil eğitimi alarak sınavlara hazırlandığını ve ABD’de uçak mühendisliği bölümünü kazandığını söyledi.

Yıllardır voleybol oynadığını ve son 3 yıldır da beach volleyball okul takımında yer alan Aleyna Kalaycıoğlu, Survivor’a ilk kez bu sene başvurduğunu kaydederek, ilk 6’ya girmeyi başardığını söyledi. Survivor sürecinin mental ve fiziken zorlu geçtiğini kaydeden Aleyna Kalaycıoğlu, şimdi hayatında yeni bir başlangıç yapacağını belirtti.

SURVİVOR ALEYNA’NIN INSTAGRAM HESABI

aleynakalayciogluu kullanıcı adıyla Instagram’da yer alan Survivor Aleyna Kalaycıoğlu, arkadaşlarıyla birlikte gezdiği yerlerde çektiği fotoğrafları takipçilerinin beğenisine sunuyor.

Güzelliği, düzgün fiziği ve sevecen tavırlarıyla öne çıkan Survivor Aleyna Kalaycıoğlu, 'Peşinden gidecek cesaretim vardı, gerçekleştirdiğim hayalleri Survivor'da taçlandırmaya geldim’ açıklamasında bulunduğu videosunu, ‘Bekle beni SURVIVOR kadin sampiyonlugu icin geliyorum’ notuyla paylaştı.

SURVİVOR ALEYNA EVLİ Mİ?

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu evli değildir. Aleyna'nın sevgilisi olup olmadığı da bilinmiyor.

survivor-aleyna-kimdir-kac-yasinda-ve-evli-mi-kadinlarda-ilk-sampiyonlugu-hedefliyorr.jpg

‘ÇOK YARDIMSEVER VE MERHAMETLİ’


Yakın arkadaşlarından edinilen bilgilere göre; Survivor Aleyna Kalaycıoğlu, çok merhametli, yardımsever, ince ruhlu ancak bir o kadar da mücadeleci, hırslı ve her zaman başarıyı hedefleyen biri. Hayatı boyunca zorluklarla karşılaşan Survivor Aleyna Kalaycıoğlu’nun ailesine çok düşkün olduğu biliniyor.

İyi derecede İngilizce bilen Survivor Aleyna Kalaycıoğlu’nun Survivor’da rakiplerini geçerek, şampiyon olmayı çok istediği belirtiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN