Survivor Merve Aydın kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? Sevgilisi var mı?

Survivor Merve Aydın kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? Sevgilisi var mı?

Kariyerine, memleketinin takımlarından Mersin Büyükşehir Belediyespor’da başlayan basketbolcu Merve Aydın, millî formayı da terletti. Oyun kurucu pozisyonunda oynayan Merve Aydın, İspanya ve Fransa’da da oynadı.

'Potanın Perisi oldum, şimdi Survivor’ın en iyisi olma vakti’ diyerek, Survivor’da şampiyonluğu hedeflediğini söyleyen Merve Aydın, aslen Mersinlidir. Son takımı İspanyol temsilcisinden ayrılığı arap saçına dönen Merve Aydın, yarışmaya katılmadan önce Instagram hesabından yaptığı son paylaşımında, ‘Basketbol ile her mecrada gururla terlettiğim formamı çok özleyeceğim’ dedi.

survivor-merve-aydin-kimdir-kac-yasinda-ve-aslen-nereli-sevgilisi-var-mi.jpg

SURVİVOR MERVE AYDIN KİMDİR?

10 Mart 1994’te Mersin'de doğan Millî basketbolcu Merve Aydın, 1.74 boyunda ve oyun kurucu pozisyonunda oynuyor. Mersin Büyükşehir Belediyespor altyapısından yetişen Merve Aydın, en son İspanya birinci ligi ekiplerinden C.B Al-Qázeres’te oynadı.

2009-2011 yılları arasında Mersin Büyükşehir Belediyespor’da oynayan Merve Aydın, 2011-2012 yıllarında Türkiye İstanbul Üniversitesi, 2012-2014 yılları arasında Türkiye Mersin Büyükşehir Belediyespor, 2014-2015 yıllarında İstanbul Üniversitesi Basketbolu Geliştirenler Derneği, 2016’da Yakın Doğu Üniversitesi, 2016-2017’de Girne Üniversitesi, 2017-2019’da Hatay Büyükşehir Belediyespor’da 2019-2020 döneminde ise Fransız ekibi Nantes-Rezé Basket’te forma giydi.

Merve Aydın, son olarak İspanya’nın C.B Al-Qázeres takımına transfer oldu.

MERVE AYDIN’IN INSTAGRAM HESABI

merveaydin94 kullanıcı adıyla Instagram kullanan Merve Aydın, Survivor’a katılmadan önce yaptığı son paylaşımında, ‘Survivor 2021 Ünlüler Takımı'nda yarışacağım yepyeni yolculuğum başlıyor. Ailemi, dostlarımı, sevenlerimi, ülkemi ve en önemlisi ilk göz ağrım olan basketbol ile her mecrada gururla terlettiğim formamı çok özleyeceğim. Biliyorum ki yeniden kavuştuğumuz gün her şey çok daha güzel olacak. Şimdilik hoşçakalın’ ifadelerini kullandı.

SURVİVOR MERVE AYDIN’IN SEVGİLİSİ VAR MI?

Survivor’da yarışan millî basketbolcunun bilinen bir sevgilisi yoktur…

survivor-merve-aydin-kimdir-kac-yasinda-ve-aslen-nereli-sevgilisi-var-miii.jpg

MERVE AYDIN’DAN AYRILIK AÇIKLAMASI

Merve Aydın, Instagram hesabından yaptığı açıklamada İspanya birinci ligi ekiplerinden C.B Al-Qázeres’ten ayrılığıyla ilgili bilgi verdi.

Merve Aydın, ‘Al-Qazeres kulübüne katıldığım ilk günden beri saha içinde ve dışında profesyonelce hareket ettim. Takımım için mücadele ettim ve liderlik ettim. Ancak uzun süredir yaşadığım kişisel sorunlarım ve kulübün sisteminde kendimi iyi hissetmediğim için ayrılmak istediğimi kulübe beyan ettim. Bu beyanı hem şahsen hem de acentem aracılığıyla yaptım. Toplantıların ardından (25 Kasım 2020) kulüp bana bir dizi önemli maça gireceğimizi söyledi ve sonra da kulübümü böyle bir dönemde zor bir pozisyonda bırakmak istemediğimi söyledim, bunlarda oynayacağımı söyledim. Ve sonra hala iyi hissetmezsem ayrılırdım. Böyle bir durumda hala iyi hissetmezsem beni anlayacaklarını söylediler. Bu dönemde görevimi yerine getirdim ve bu kritik maçlarda kulübümün kazanması için oynadım. Hâlâ kendimi iyi hissetmediğimi ilan ettiğimde, genel menajerimiz bana Zamora maçından önce beni anladığını, menajerim gerekli belgeleri gönderirse bu durumun çözüleceğini ve önemli olan akıl sağlığım olduğunu söyledi. Kulüpten ayrılmak istememin en büyük nedeni kulübe bu şekilde katkı sağlayabileceğimi düşünmemem. Bu dönemde her gün profesyonel yardım aldım. Zamora maçında ve maçtan sonra elimden geleni yaptım; Genel temsilcimiz, fesih mektubunun yine kendi formatında hazırlanması gerektiğini söyledi. Temsilcim mektubu hazırladı ve istediği gibi e-posta ile gönderdi. Genel temsilcimize imzalamayı beklemem gerekip gerekmediğini ve ayrılıp ayrılamayacağımı sorduğumda bana sorun olmadığını söyledi. Daha sonra 24 Aralık'ta takım arkadaşlarıma, personelime ve genel menajerime veda ettim, anahtarlarımı teslim ettim, eşyalarımı onların yardımıyla aldım ve Caceres'ten ayrıldım. Ayrılma talebinde bulunan taraf olduğum için seyahatimle ilgili tüm masraflarımı şahsen ödedim. Birbirimize veda ederken, kulüp bana gelecekte iyi hissedersem kapılarının bana her zaman açık olduğunu söyledi ve sonra menajerimin gönderdiği mesajların hiçbirine cevap vermediler.’’ açıklamasında bulunarak takımından ayrıldığını duyurmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN