Melis Sezer kimdir, kaç yaşında ve aslen nerelidir? Survivor Melis evli mi?

Melis Sezer kimdir, kaç yaşında ve aslen nerelidir? Survivor Melis evli mi?

Teniste birçok başarısı bulunan ve Enka Spor Klübünün formasını giyen Melis Sezer, Türkiye’yi dünyada temsil ediyor. Survivor 2021 ünlüler kadrosunda yer alan Melis Sezer, Avustralya Açık Grand Slam Gençler Turnuvası'na ana tablodan katılma hakkı elde eden ilk Türk tenisçi olarak adını tarihe yazdırdı.

Survivor’a katılmadan önce yaptığı son paylaşımında ‘Bugüne kadar korklarda birçok ilke imza attım, şimdi kendimiz Survivor'da gösterme zamanı.’ ifadelerini kullanan Melis Sezer’in sevgilisi ile ilgili bir bilgi bulunmuyor. Evli olmadığı belirtilen Melis Sezer, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla da çok beğeniliyor.

SURVİVOR MELİS SEZER KİMDİR?

2 Haziran 1993’te İzmir'de doğan Melis Sezer, teniste oldukça önemli başarıları bulunuyor. Enka Spor Kulübü’nde oynayan Melis Sezer, Türkiye’yi dünyada temsil ediyor.

2010’da Avustralya Açık Grand Slam Gençler Turnuvası'na ana tablodan katılma hakkı elde eden ilk Türk tenisçi olan Melis Sezer, melissezer__ kullanıcı adıyla kullandığı Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla da büyük beğeni topluyor.

Spor yapmayı çok seven Melis Sezer, hem dünyayı geziyor, hem arkadaşları ve ailesiyle vakit geçiriyor hem de yaşadığı güzen anları takipçilerinin beğenisine sunuyor.

melis-sezer-kimdir-kac-yasinda-ve-aslen-nerelidir-survivor-melis-evli-mii.png

MELİS SEZER’İN SEVGİLİSİ VAR MI?

Melis Sezer’in bilinen bir sevgilisi yok… Melis Sezer’in evli de olmadığı belirtiliyor…

MELİS SEZER’DEN SURVİVOR AÇIKLAMASI

Survivor’a gitmeden önce son paylaşımında, ‘Bugüne kadar korklarda birçok ilke imza attım, şimdi kendimiz Survivor'da gösterme zamanı.’ ifadelerini kullandığı videoyu paylaşan Melis Sezer, azmi, inancı ve cesaretini göstermek için yarışmaya katıldığını vurgulayarak, ailesine, destekçilerine ve memleketi İzmir’e yakışır bir şekilde mücadele edeceğini söyledi.

Sevenlerine desteklerinden dolayı teşekkür eden Melis Sezer sözlerini, ‘Hepinizi çok seviyorum, Survivor’da görüşmek üzere!’ ifadeleriyle noktaladı.
 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN