Survivor Çağrı kaç yaşında nereli ve sevgilisi var mı? ‘Ekmeğimin peşindeyim’ sözüyle ünlü oldu

Survivor Çağrı kaç yaşında nereli ve sevgilisi var mı? ‘Ekmeğimin peşindeyim’ sözüyle ünlü oldu

Annesinin isteği üzerine oyuncu olmaya karar veren ve Çukur’da söylediği, ‘Ben ekmeğimin peşindeyim’ sözüyle ünlü olan Çağrı Atakan, Survivor 2021 gönüllüler kadrosunda yer aldı. Çağrı Atakan, oyuncu olmadan önce hafriyat işi yaptığını açıkladı.

Survivor’a hazır olmak için aç kaldığını ve mental olarak kendini hazırladığını söyleyen Çağrı Atakan, sevgilisi Eda Taşpınar’dan yarışmadan kısa süre önce ayrılmıştı. Çağrı Atakan ile Eda Taşpınar’ın ilişkisinin Survivor’dan dolayı bittiği iddia edilmişti. Ancak gerçek başka çıktı.

ÇAĞRI ATAKAN KİMDİR?

1981’de Ankara'da doğan ve Bilkent Üniversitesinde lisans eğitimini tamamlayan Çağrı Atakan, Şahin Tepesi dizisinde oynadı. Eğitim hayatına İstanbul’da başlayan Çağrı Atakan, 2007’de ilk defa ‘Arka Sıradakiler’ dizisinde oynadı.

Ardından oyunculuğa mola veren Çağrı Atakan, tiyatro ile ilgilendi.  ‘Çukur’ dizisinde ‘Remzi’ karakterine hayat veren Çağrı Atakan, bu diziyle yaptığı çıkışın ardından geniş kitlelerce tanındı. 2018’de ‘Şahin Tepesi’ dizisinde ‘Yılmaz’ karakterini oynayan Çağrı Atakan, İstanbul’da yaşıyor.

survivor-cagri-kac-yasinda-nereli-ve-sevgilisi-var-mi-ekmegimin-pesindeyim-sozuyle-unlu-olduu.jpg

ÇAĞRI ATAKAN SEVGİLİSİ EDA TAŞPINAR’DAN NEDEN AYRILDI?

Moda dünyasının ünlü ismi Eda Taşpınar'la birliktelik yaşayan Çağrı Atakan, kısa zaman önce sevgilisiyle ayrıldığını duyurdu.

Yaz aylarında başlayan ilişki, yakın zaman önce son bulurken, Eda Taşpınar ayrılığın ardından açıklamalarda bulundu. Çağrı Atakan'ın Survivor'a gittiğinden dolayı bu aşka nokta koyduğu iddialarına değinen Eda Taşpınar, ilişkilerinin daha önce bittiğini, fikirsel olarak ayrılıklar yaşadıklarını ve arkadaş olarak kalmaya karar verdiklerini bildirdi.

'Biraz sinirli biri miyim? Yoksa eğlenceli biri mi? Ya da kazanmak için ölen biri miyim? Bakalım birlikte göreceğiz.’ diyen Çağrı Atakan, Survivor’a gitmeden önce takım arkadaşlarıyla tanıştığını belirterek, hepsinin çok iyi olduğunu söyledi. Kendisini açlığa alıştırmaya çalıştığını vurgulayan Çağrı Atakan, sporla arasının iyi olduğunu kaydederek, yıllardır yarışmayı izlediğini ve moral motivasyon olarak kendisini hazırladığını açıklamıştı

survivor-cagri-kac-yasinda-nereli-ve-sevgilisi-var-mi-ekmegimin-pesindeyim-sozuyle-unlu-olduuu.jpg

ÇAĞRI ATAKAN DİZİLERİ

2018 – Şahin Tepesi (Yılmaz)

2017 – Çukur (Remzi)

2007 – Arka Sıradakiler

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN