Survivor Elif Yıldırım Gören kimdir kaç yaşındadır ne iş yapıyor ve aslen nerelidir?

Survivor Elif Yıldırım Gören kimdir kaç yaşındadır ne iş yapıyor ve aslen nerelidir?

Survivor 2020 kadrosundaki Elif Yıldırım Gören’in kim olduğu, yaşı, memleketi ve işi merak konusu oldu. 1990 Bursa, İznik doğumlu olan Elif Yıldırım Gören, sporcu kimliği ile ön plana çıkıyor. Kendisi 1,70 boyundadır ve 55 kilodur…

Survivor 2020 ünlüler takımında yer alan Elif Yıldırım Gören’in hayat haikâyesi, vatandaşlarımız tarafından araştırılıyor. Atletizmle ilgilenen Elif Yıldırım Gören, 400 metre engelli yarışında uzmanlaşmıştır. ENKA Spor Kulübü üyesidir. İşte detaylar…

ELİF YILDIRIM GÖREN KİMDİR?

Elif Yıldırım Gören, ekranların sevilen yarışması Survivor 2020 ünlüler kadrosunda yer alıyor. Elif Yıldırım Gören 14 Şubat 1990 Bursa İznik doğumludur. 170 boyunda ve 55 kilodadır. 400 metre engelli yarışında uzmanlaşan kadın koşucudur.

20-02/11/elif-yildirim-goren.jpg

ENKA Spor Kulübü üyesi olan Elif Yıldırım Gören, 2012 Yaz Olimpiyatları’nda 4 x 400 metre bayrak yarışı etkinliğine katılan en genç milli atletizm üyesidir.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

Elif Yıldırım Gören’in Survivor tanıtım videosu ise bir hayli dikkat çekici. Gören videosunda “Ülkem için koştum dünya şampiyonu oldum. Kendim için koşup Survivor’ın şampiyonu olacağım.” diyor. Elif Yıldırım Gören’in Survivor performansı çok merak ediliyor.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN