Survivor Mert Öcal kimdir kaç yaşındadır nerelidir ve ne iş yapıyor?

Survivor Mert Öcal kimdir kaç yaşındadır nerelidir ve ne iş yapıyor?

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8’in fenomen yarışması Survivor 2020 kadrosunda yer alan Mert Öcal’ın hayat hikâyesi başarılarla dolu. Peki İstanbul’da doğan Mert Öcal kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir ve ne iş yapıyor? Tüm bilgiler karar.com’da…

 

Survivor 2020 ünlüler takımında yer alan Mert Öcal, Best Model of Turkey ve Best Model of The World yarışmalarında birinci olmuştur. Oyuncu Gamze Özçelik’in eski sevgilisi olan Mert Öcal’ın hayat hikâyesine dair bilgiler haberimizde…

SURVİVOR MERT ÖCAL KİMDİR?

Mert Öcal 29 Eylül 1982 İstanbul doğumludur. 2004 yılında ‘Best Model of Turkey’ ve ‘Best Model of The World’ yarışmasında birinci olmuştur. Mert Öcal, oyuncu Gamze Özçelik’in eski sevgilisidir. Modellik ve oyunculuk yapan Öcal, yurt içi ve yurt dışında birçok katalog çekimine katılmış, defilelerde modellik yapmıştır. Dizilerde de karşımıza çıkan Mert Öcal birçok dizide yer almıştır.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

2008 yılında Görgüsüzler adlı dizide oynamıştır. O dizide Çağla Şıkel, Melek Baykal, Aylin Kabasakal, Levent Ülgen, Zeki Alasya, Kayhan Yıldızoğlu, Sinem Ergin, Şeyla Halis, Ümit Yesin ve Veysel Diker ile birlikte rol almıştır. 2013 yılında ‘Bizim Okul’ adlı dizide Zeki Alasya, Cezmi Baskın, Levent Ülgen, Gizem Soysaldı, Cem Davran, Volkan Severcan ile oynamıştır. 2015 yılında Aşk Yeniden dizisinde Özge Özpirinçci, Buğra Gülsoy, ve Didem Soydan ile başrol paylaşmıştır.

20-02/10/mert-ocaljpgg.jpg

OYNADIĞI FİLM VE DİZİLER

2015 - Aşk Yeniden (Ertan) (Dizi)
2013 - Bizim Okul (Murat) (TV Dizisi)
2012 - Mahmut İle Meryem (Sinema Filmi)
2011 - Takkeci Baba Rüya Peşinde (Vehbi) (TV Filmi)
2011 - Kız Annesi (Yalçın) (TV Dizisi)
2008 - Görgüsüzler (Yılmaz) (TV Dizisi)
2007 - Oyun Bitti (Murat) (TV Dizisi)
2006 - Rüyalarda Buluşuruz (Murat) (TV Dizisi)
2005 - Nehir (TV Dizisi)
2005 - Asla Unutma (Salih) (TV Dizisi)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN