Survivor Meryem Kasap kimdir, kaç yaşında ve evli mi? Hayat hikâyesi nedir?

Survivor Meryem Kasap kimdir, kaç yaşında ve evli mi? Hayat hikâyesi nedir?

'Survivor'a geri döndüm. Yarım kalan bir hesabım vardı, onu kapatmaya geliyorum.’ diyerek, şampiyonluk için yarışacağını söyleyen Meryem Kasap, uzun yıllar atletizmle uğraştı. Türkiye’ye birçok önemli madalya kazandıran Meryem Kasap, geçtiğimiz yıl yarışmadan diskalifiye olmuştu.

Survivor 2020’de parkurdan düşerek sakatlanan ve acı içinde yerde gözyaşlarına hâkim olamayan Meryem Kasap, yaşadığı sakatlığı atlattığını belirterek, hayallerini gerçekleştirmek istediğini söyledi. Meryem Kasap, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımında sevenlerinden dua istedi.

MERYEM KASAP KİMDİR?

Azmi, hırsı, atletik vücudu ve mücadeleci kimliğiyle öne çıkan Meryem Kasap, 1 Mayıs 1992’de Trabzon’da doğdu. Üç çocuklu bir ailenin en küçük olarak dünyaya gelen Meryem Kasap, ilkokul yıllarında tiyatroyla uğraştı.

Lise çağlarında ise sporla tanışarak 2 sene boyunca hentbol oynayan Meryem Kasap, bireysel olarak spora devam etti. Atletizme yöneldikten sonra ilk başta sırıkla yüksek atlamaya başlayan ardından sakatlık yaşayan Meryem Kasap, branş değiştirmek zorunda kalarak, 400 metre branşına geçiş yaptı.

Karadeniz Teknik Üniversitesi beden eğitimi ve spor yüksekokuluna giren Meryem Kasap, 400 metrede 1 yıl içinde ilk Türkiye Şampiyonluğunu elde ederek millî takıma seçildi. Sporda sayısız başarıya ulaşan Meryem Kasap, Türkiye’ye Avrupa Şampiyonası, Balkan Şampiyonası, Milletler Kupası ve Akdeniz Şampiyonası’nda  madalya getirmeyi başardı. 

12 senelik spor yaşamının 8 senesini millî takım sporcusu olarak elit bir seviyede geçiren Meryem Kasap, fitness eğitmenliği ve Personal Trainer'lık yapıyor.

SURVİVOR MERYEM KASAP’IN INSTAGRAM HESABI


Survivor Meryem Kasap "meryem" sosyal medya hesabından paylaşımlar yapıyor. Bazı paylaşımları:

SURVİVOR MERYEM KASAP NEDEN DİSKALİFİYE OLMUŞTU?

Survivor 2020'de Gönüllüler takımında yarışan Meryem Kasap, erzak oyununda parkurda yaşadığı sakatlığın ardından diskalifiye olmuştu.


survivor-meryem-kasap-kimdir-kac-yasinda-ve-evli-mi-hayat-hikayesi-nedirr.jpeg


SURVİVOR MERYEM’DEN AÇIKLAMA

Survivor 2021’e katılmadan önce Instagram hesabından açıklama yapan Meryem Kasap, ‘Herkese merhaba! Bildiğiniz üzere geçen yil ağir bi sakatlik yaşadim. Sıkı bi çalışma temposu ve sizlerin duaları ile çok şükür bu sakatlığı atlattım. Şimdi yeni bi maceraya , yarim kalan hayalimi tamamlamaya gidiyorum. Sakatlık sürecimde beni bi an olsun yalnız bırakmayan başta sayın @acunilicali ve #acunmedya ekibine , doktorlarim @drmetinkus @drserdarzengin fizyoterapistlerim @samet.seferr @elifyalmanfzt @ptmustafabozkurt a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrica kamp sürecimde bana bütün imkanlari sağlayan Osmaniye/Kadirli belediye başkanimiz sayin Ömer Tarhan bey e kadirli ilçe spor müdürü sayin @yilmazbal80 bey e teşekkür ederim. Survivor sürecimde dualariniza ihtiyacim var. Herkese sevgi ve saygilarimi sunuyorum, görüşmek üzere’ ifadelerini paylaştı. 

SURVİVOR MERYEM KASAP EVLİ Mİ?

Survivor Meryem Kasap'ın evli olup olmadığı ya da sevgilisinin olup olmadığına dair bir bilgi bulunmuyor.
 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN