Survivor yeni yarışmacıları kimler? Kimler diskalifiye oldu?

Survivor yeni yarışmacıları kimler? Kimler diskalifiye oldu?

Survivor 2020'de diskalifiye edilen 4 yarışmacının yerine gelen isimler belli oldu. Survivor'da Ünlüler takımından gönderilen Erman Altıkardeş ve Fatma Günaydın'ın yerine Aşkım Burçe Tunay ve Berkan Karabulut yarışmaya dahil oldu. Peki Erman Altıkardeş ve Fatma Günaydın neden diskalifiye oldu? Survivor yeni yarışmacılar kimler?

TV8'de ekrana gelen Survivor'da Ünlüler takımından 2 kişi diskalifiye oldu. Survivor 2020'de Erman Altıkardeş ve Fatma Günaydın diskalifiye edilirken yerine gelen yarışmacılar da belli oldu. Programın takipçileri "Survivor Erman ve Fatma neden diskalifiye oldu" sorusunun yanıtını merak ederken yarışmaya dahil olan "Survivor Aşkım ve Berkan kim" oldukları merak edildi.

Survivor 2020'de diskalifiye şokunun yaşanmasının ardından Ünlüler ve Gönüllüler takımı yeni yarışmacıları açıklandı. Bilindiği üzere, Erman Altıkardeş ve Fatma Günaydın'ın diskalifiye edildiği Acun Ilıcalı tarafından duyurulmuştu.

SURVIVOR 2 MART 2020 YENİ YARIŞMACILAR KİMLER?

Programın yapımcısı Acun Ilıcalı tarafından diskalifiye nedeni açıklanırken 2020 Ünlüler ve Gönüllüler takımına gelen Survivor yeni yarışmacıları da canlı yayında resmen açıklandı.

SURVIVOR'DA NEDEN DİSKALİFİYE OLDU?

Survivor Ünlüler takımında Erman Altıkardeş ve Fatma Günaydın diskalifiye oldu. Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada, "Biz Erman'ın Survivor'a adepte olamadığını, devam edecek durumda olmadığını kararlaştırdık. Erman bu yüzden Survivor'a devam etmeyecek. Fatma'nın durumuna gelince, doktorumuz tarafından yapılan bütün incelemelerin sonunda ayağındaki rahatsızlığın tahminimizden daha yukarıda olduğunu gördük. Fatma maalesef yarışmaya devam edemeyecek" diye konuştu.

SURVIVOR YENİ YARIŞMACILAR KİMLER?

Survivor'da yeni yarışmacıların isimleri belli oldu. Ünlüler takımında Aşkım Burçe Tunay, Berkan Karabulut; Gönüllüler takımında Gizem Birdal ve Yunus Emre Özden yarışacak.

SURVIVOR AŞKIM KİMDİR?

Survivor 2020 yeni yarışmacısı Aşkım Burçe Tunay kimdir sorusunu buraya tıklayarak öğrenebilirsiniz.

SURVIVOR BERKAN KİMDİR?

Survivor 2020 yeni yarışmacısı Berkan Karabulut kimdir sorusunu buraya tıklayarak öğrenebilirsiniz.

SURVIVOR GİZEM BİRDAL KİMDİR?

Survivor 2020'nin yeni yarışmacısı olan Gizem Birdal basketbolcudur. Genç yarışmacı Birdal, Survivor 2020'de gönüllüler takımında yer alacak.

SURVIVOR YUNUS EMRE ÖZDEN KİMDİR?

Yunus Emre Özden, 29 Mart 1993 yılında istanbul Silivri'de doğmuştur. 1.85 boyunda, 82 kilo olan yarışmacı halen Silivri'de yaşamını sürdürüyor. 2 çocuklu ailenin tek oğlu olan Survivor Yunus Emre'nin annesi Filiz Özden ev hanımı, babası Kemal Özden ise şoförlük yapıyor. Yunus Emre Özden, Açıköğretim Fakültesi'nde ulaştırma lojistik bölümünde okuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN