Tahkim Kurulu Trabzonspor'un seyircisiz oynama cezasını onadı

Tahkim Kurulu Trabzonspor'un seyircisiz oynama cezasını onadı

Tahkim Kurulu Trabzonspor'un 4 maçlık seyircisiz oynama cezasını onadı.

Trabzonspor'un 4 maçlık seyircisiz oynama cezasına yaptığı itiraz reddedildi.

Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar nedeniyle dört maç seyircisi oynama ve 750 bin TL para cezası alan Trabzonspor, bu cezalara itirazda bulunmuştu.

'CEZANIN ONANMASINA OYBİRLİĞİYLE KARAR VERİLDİ'

TFF Tahkim Kurulu, bordo-mavili kulübün başvurusunu geri çevirdi ve cezaları onadı.

Kurul'dan yapılan açıklamada, "Taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle FDT'nin 52/2. maddesi uyarınca 4 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama ve 750.000-TL para cezası verilmesinde sübut, hukuki nitelik ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından itirazın reddine, cezanın onanmasına oybirliği ile karar verilmiştir." denildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN