TBMM Ankara BB'den ekmek alımını durdurdu

TBMM Ankara BB'den ekmek alımını durdurdu

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, TBMM Başkanlığı'nın Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden ekmek alımını durdurduğunu söyledi. Tanal ekmeklerin özel bir şirketten alınmaya başladığını duyurdu.

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, TBMM Başkanlığı'nın ekmek alımını özel bir şirkete verdiğini duyurdu.

Mahmut Tanal'ın paylaşımı şöyle:

"TBMM Başkanlığı, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden ekmek alımını durdurdu! Bugün Meclis yemekhanesinde Ankara Halk Ekmek yerine özel bir firmanın ekmeği yerini aldı.

Böylece #CHP’li belediyelere çelme takma, cezalandırma furyasına Meclis yönetimi de katılmış oldu. #HalkEkmek"

İlgili Haberler
YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN