Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'tan Malkara ilçesini ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'tan Malkara ilçesini ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi ve Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede hayata geçirilen projeleri yerinde inceledi.

Sabahın erken saatlerinde mesaisine başlayan Başkan Kadir Albayrak, beraberindeki heyet ile birlikte ilk olarak Malkara Çavuşköy Et Kombina Tesisini ziyaret etti. Burada incelemelerde bulunan ve teknik personelden çalışmaların son durumu hakkında bilgiler alan Başkan Albayrak, hazırlık çalışmalarının sorunsuz bir şekilde ilerlediğini belirterek tesisin Kurban Bayramı’nda tam kapasiteyle vatandaşların hizmetinde olacağını söyledi.

GENEL DURUM DEĞERLENDİRMESİ YAPILDI

Çavuşköy Et Kombina Tesisindeki incelemelerin ardından Büyükşehir Belediyesi, Malkara Belediyesi ve TESKİ yöneticilerinin katılımıyla Malkara ilçesinin genel durumunun ele alındığı bir toplantı gerçekleştirildi. Malkara Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, yapımı tamamlanan, devam eden ve planlanan projeler hakkında değerlendirmeler yapıldı. İlçenin ihtiyaçlarının görüşüldüğü toplantıda, Malkara Belediyesi ile koordineli bir şekilde çalışmaların yürütüleceği belirtildi.

SEMT PAZARI ZİYARETİ

İlçede pazartesi günleri kurulan semt pazarını da ziyaret eden Başkan Albayrak, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Pazarcı esnafına bol ve bereketli kazançlar dileyen Başkan Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen yatırım ve projeler hakkında esnaf ve vatandaşa bilgi verdi. Vatandaşların istek ve önerilerini de dinleyen Başkan Albayrak, onlara iyi alışverişler dileklerinde bulundu. Esnaf ve vatandaşlar da Malkara ilçesinde hayata geçirilen hizmet ve projeler için Başkan Albayrak’a teşekkür ettiler.

'DAHA GÜZEL VE DAHA YAŞANILABİLİR BİR TEKİRDAĞ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ'

Malkara programı hakkında bir açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Büyükşehir Belediyesi olarak 11 ilçemizde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bir yandan altyapı ve üstyapı çalışmalarımızı sürdürürken, diğer yandan sosyal belediyecilik anlamında önemli hizmetleri hayata geçiriyoruz. Bugün de mesaimize Malkara ilçemizde devam ettik. Malkara Belediyesi ve TESKİ ile beraber ilçede hayata geçirdiğimiz projeleri yerinde inceledik ve planlanan çalışmalarımız ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Daha güzel ve daha yaşanılabilir bir Tekirdağ için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Malkara programında Başkan Albayrak’a Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz ile Büyükşehir Belediyesi, Malkara Belediyesi ve TESKİ yöneticileri de eşlik etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN