Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi amfi tiyatroda sosyal mesafe düzenine geçiyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi amfi tiyatroda sosyal mesafe düzenine geçiyor

Kültür-sanat alanında önemli çalışmalara imza atan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, dünya genelinde koronavirüs ile mücadelenin verildiği bu günlerde bir ilke imza attı. Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs ile mücadele kapsamında vatandaşların sosyalleşme ihtiyacını göz önüne alarak Süleymanpaşa ilçesi Sahil Dolgu Alanında bulunan amfi tiyatroda sosyal mesafe kurallarını gözeten yeni bir düzenlemeye geçiyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi buna göre tiyatroda bulunan izleyici koltukları aralarında 1,5 metre olacak şekilde yeniden tasarlandı. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ve Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışma tamamlandığında vatandaşlar kültür-sanat etkinlikleri ile yeniden buluşma imkânına kavuşacaklar.
Konu ile ilgili açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesinin koronavirüs ile etkin bir mücadele yürüttüğünü belirterek, "Pandemi sürecinde vatandaşlarımızın kalabalık ortamlardan uzak durmasını sağlamak amacıyla tüm kültür-sanat etkinliklerimizi ileri bir tarihte gerçekleştirmek üzere ertelemiştik. Şimdi bir ilke imza atarak Süleymanpaşa'daki amfi tiyatromuzu sosyal mesafeye uygun hale getireceğiz ve kültür-sanat etkinliklerimizi yeniden hayata geçireceğiz" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN