Apple'dan yeni bomba güncelleme! iPhone için 13 yeni özellik geldi: Kullanıcıların o sorunu da güncellemeyle çözülecek

Apple'dan yeni bomba güncelleme! iPhone için 13 yeni özellik geldi: Kullanıcıların o sorunu da güncellemeyle çözülecek

iPhone kullanıcılarını zevkten dört köşe edecek haber! Apple'dan yeni bomba güncelleme geldi! iPhone için 13 yeni özellik geldi! Bekleme süresi sona erdi yeni güncellemeyle kullanıcıların o sorunu da çözülecek...

Teknoloji devi Apple, iPhone ve iPad kullanıcıları için heyecan verici bir güncelleme olan iOS 17.2 ve iPadOS 17.2'yi resmi olarak yayınladı. Bir ayı aşkın süredir devam eden beta testlerinin ardından gelen bu güncelleme, kullanıcılara bir dizi yeni özellik ve iyileştirmeler sunuyor.

17.2 GÜNCELLEMESİYLE GELEN YENİ ÖZELLİKLER

ios-17-ozellikleri-nelerdir-2.webp

En dikkat çeken yeniliklerden biri, özellikle özel anları kaydetmeye odaklanan yeni Günlük (Journal) uygulaması. Günlük uygulaması, günlük kaydı önerileri, planlanmış bildirimler, fotoğraf, konum ve daha fazlasını ekleyebilme özelliği ile kullanıcıların hayatlarındaki önemli anları ölümsüzleştirmelerine olanak tanıyor.

iOS 17.2, iPhone 15 Pro modelleri için özel bir özellik sunuyor. Artık kullanıcılar, Eylem düğmesine Çevir uygulamasını atayarak daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilecekler. Ayrıca, iPhone 15 Pro ve 15 Pro Max modelleri, Apple Vision Pro gözlükte 3D olarak izlenebilecek uzamsal video kaydı yapabilme özelliğiyle donatıldı.

Mesajlar uygulamasında yapılan güncellemeler de dikkat çekiyor. Yeni kısayol ve çıkartma ile yanıtlama seçenekleri getiriyor. Ayrıca, Siri'nin sağlık verilerine erişme, AirDrop iyileştirmeleri, Hava Durumu ve Saat widgetları gibi genel sistem iyileştirmeleri de güncelleme ile birlikte sunuluyor.

iOS 17.2 ayrıca iPhone 13 ve 14 modelleri için Qi2 şarj cihazı desteği eklerken, kablosuz şarjı engelleyen bir sorunu da gideriyor. Bu güncellemeyi alacak modeller arasında iPhone XR'den başlayarak en yeni iPhone 15 Pro modellerine kadar geniş bir yelpaze bulunuyor.

İOS 17.2 GÜNCELLEMESİNİ ALAN MODELLER

ios-17-ozellikleri-nelerdir-3.jpg

iPhone XR

iPhone XS

iPhone XS Max

iPhone 11

iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro Max

iPhone SE (2. nesil)

iPhone 12 mini

iPhone 12

iPhone 12 Pro

iPhone 12 Pro Max

iPhone 13 mini

iPhone 13

iPhone 13 Pro

iPhone 13 Pro Max

iPhone SE (3. nesil)

iPhone 14

iPhone 14 Plus

iPhone 14 Pro

iPhone 14 Pro Max

iPhone 15

iPhone 15 Plus

iPhone 15 Pro

iPhone 15 Pro Max

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN