Bu kampanya telefonu olanın bile aklını alır! Samsung'un o modelinde büyük indirim: Stoklar anında tükenecek...

Bu kampanya telefonu olanın bile aklını alır! Samsung'un o modelinde büyük indirim: Stoklar anında tükenecek...

Samsung telefon almak isteyene gün doğdu! Öyle bir kampanya başlatıldı ki... Bu kampanya telefonu olanın bile aklını alır! Samsung’un en sevilen o modelinde büyük indirim! Yakalayan alır, stoklar anında tükenecek...

Samsung'un akıllı telefon modeli Galaxy S23 Ultra, teknoloji tutkunlarını heyecanlandırmaya devam ediyor. Yenilikçi özellikleri ve şık tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken bu cihaz, kullanıcılarına üst düzey bir deneyim sunmayı hedefliyor. Çıktığı günden beri kullanıcıların favorisi olan Samsung Galaxy S23 Ultra şimdi indirimli fiyatıyla herkesin aklını çelecek.

SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA ÖZELLİKLERİ

Samsung Galaxy S23 Ultra Costs 154% Less Than Its Selling Price To Manufacture - Gizchina.com

Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemciyle güçlendirilen Samsung Galaxy S23 Ultra, 3.36 GHz hızında çalışarak akıcı bir kullanım sağlıyor. 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanıyla donatılan telefon, yüksek performans gerektiren uygulamaları sorunsuz bir şekilde çalıştırıyor. Ayrıca, 5000 mAh batarya kapasitesiyle uzun süreli kullanım imkanı sunarken, 45W hızlı şarj desteğiyle de kullanıcıların zamanını daha verimli bir şekilde değerlendirmesine yardımcı oluyor.

Samsung Galaxy S23 Ultra'nın 6.8 inçlik Dynamic AMOLED ekranı, 1440×3088 (QHD+) çözünürlüğü ve 120 Hz yenileme hızıyla gözleri şenlendiriyor.

PROFESYONEL FOTOĞRAF VE VİDEO DENEYİMİ

Samsung's next flagship might feature a titanium frame - Gadget Advisor

Cihazın kamera sistemi de oldukça etkileyici. 200 MP ana kamera, 12 MP ultra geniş açı, 10 MP telefoto (3x ve 10x optik zoom) ve 12 MP ön kamera ile donatılan Samsung Galaxy S23 Ultra, muhteşem fotoğraf ve video çekimleri yapabilmenize imkan tanıyor. Özellikle gece çekimlerinde ve video kalitesindeki başarısıyla dikkat çekiyor.

DAYANIKLI TASARIM VE EKSTRA ÖZELLİKLER

IPX8 suya dayanıklılık özelliği sayesinde dış etkenlere karşı korunan Samsung Galaxy S23 Ultra, Corning Gorilla Glass Victus 2 ile ekranı çizilmelere karşı koruyor. Ayrıca, S Pen desteği ve Samsung DeX özelliğiyle kullanıcıların işlerini kolaylaştırıyor.

SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA İNDİRİMLİ FİYATI

Samsung Galaxy S23 Ultra, siyah, yeşil, altın ve mor olmak üzere dört farklı renk seçeneğiyle kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Samsung Galaxy S23 Ultra 512 GB/ 12 GB RAM modelinin piyasa fiyatı 61.999 TL iken PttAVM e-ticaret sitesinde 53.359,42 TL’den satılıyor.

resim-2024-02-27-163419257.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN