Bu şekilde gönderdiğinde kalite düşmüyor! WhatsApp'ta gönderdiğiniz fotoğrafın kalitesi düşmesin... Kimsenin bilmediği tüyolar!

Bu şekilde gönderdiğinde kalite düşmüyor! WhatsApp'ta gönderdiğiniz fotoğrafın kalitesi düşmesin... Kimsenin bilmediği tüyolar!

Günlük hayatımızda en çok kullandığımız uygulamalardan birisi olan WhatsApp'ta her geçen gün yeni bir özellik keşfediliyor. Birbirinden farklı özelliklerin yer aldığı anlık mesajlaşma uygulamasının en büyük ve asla çözülmeyen sorununa çözüm getirildi. Mesajlaştığın kişiye gönderilen fotoğrafın kalitesinde yaşanan bozulma can sıkıcı olabiliyor. Fakat bu işlemleri yaparak kalite bozulmadan fotoğraf gönderebilirsiniz. İşte tüm detaylar...

WHATSAPP KALİTE BOZULMADAN FOTOĞRAF GÖNDERME YÖNTEMLERİ

Dünya üzerinde anlık mesajlaşma uygulamalarının başında yer alan WhatsApp'ın yeni özellikleri gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Son zamanlarda sık sık güncelleme haberleri ile gündeme gelen mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın en büyük sorunu ve asla çözüm getirilmeyen kalitesiz fotoğraf gönderimi can sıkmaya devam ediyor.

Son yapılan açıklamalar ile birlikte kaliteli fotoğraf gönderimi için bazı sırlar açıklandı. Shiftdelete'de yer alan bir habere göre kaliteli fotoğraf gönderebilmek için en sık kullanılan yöntemlerden birisi yüksek kalitede yer alan fotoğrafı mesajlaştığınız kişiye göndermek isterken belge olarak gönder özelliği oldu.

Belirtilen yöntem ile birlikte yöntem sosyal medyada da uzun bir süre paylaşım yapılarak büyük kitlelere duyuruldu. Yöntem sadece WhatsApp Web, İOS ve Android sürümlerde kullanılabiliyor.

96857657-epa05287195-whatsapp-trans-nvbqzqnjv4bqdgzgdyqhqusxl972-ifqfw24du-yfkvc0zvfd3324um.jpg

FOTOĞRAFI ZİP HALİNDE GÖNDERİN

WhatsApp uygulamasında kaliteli fotoğraf göndermenin başka yolları da yer alıyor. Yüksek kalitede fotoğraf gönderebilmek için diğer bi yöntem ise sıkıştırarak göndermekten geçiyor. Dosya yöneticini açarak göndermek istediğiniz fotoğrafın olduğu klasöre gitmeniz gerekir. Daha sonrasında göndermek istediğiniz fotoğrafı işaretleyerek .zip dosyası haline getirmelisiniz. (Bu şekilde fotoğraf gönderimi için İOS kullanıcılarının ek programlar kullanması gerekir.)

Zip dosyası haline getirdiğiniz fotoğrafı kişi veya kişilere göndermek üzere mesaj penceresini açarak sohbet ekranında yer alan Ataş simgesine tıklamanız hemen ardından ise karşısına çıkan seçeneklerden Dokümana tıklayarak daha öncesinde oluşturduğunuz .zip dosyasını seçmelisiniz.

98b47df7-2608-4cac-a063-c6308df6b398.jpg

FOTOĞRAFI BELGE HALİNDE GÖNDERİN

WhatsApp'ta kaliteli fotoğraf göndermek için bir diğer tüyo ise şu şekilde; Fotoğrafı göndermek istediğiniz kişinin veya grubun sohbet penceresini açarak sohbet ekranında yer alan Ataş simgesine tıklamanız gerekir. Daha sonrasında karşınıza çıkan seçenekler ibaresinden Doküman (Document) seçeneğini tercih ederek göndermek istediğiniz fotoğrafı yüksek kaliteli bir şekilde gönderebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN