Bu videoyu gören herkes Samsung S24 Ultra almak isteyecek! Zoom kalitesi hiç bu kadar olmamıştı: En uzak noktada olsanız da...

Samsung’u son telefonu Samsung S24 Ultra ile çekilen bir video sosyal medyada paylaşıldı. Videodaki zoom kalitesi herkesin aklını çelecek şekilde! Bu videoyu gören herkes Samsung S24 Ultra almak isteyecek...

Ünlü şarkıcı Rihanna'nın, Hindistan'da bir düğünde verdiği konserin Samsung S24 Ultra ile çekilen bir kesiti, internet üzerinde büyük ilgi gördü. Sahnedeki en uzak noktadan çekilen görüntünün olağanüstü zoom kalitesi, izleyenleri şaşırttı. Görüntü kalitesi ve detaylarıyla dikkat çeken bu videonun ardından, birçok kişinin Samsung S24 Ultra modelini tercih etmek isteyebilir.

resim-2024-03-04-120726418.png

Rihanna'nın konserinde kullanılan Samsung S24 Ultra'nın kamerasının gösterdiği performans, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Sahnedeki en uzak noktadan bile net ve detaylı görüntüler sağlayan bu telefonun kamerası, kullanıcıların dikkatini çekti. Özellikle zoom kalitesinin etkileyici olması, Samsung S24 Ultra'nın kamerasının ne kadar güçlü olduğunu gösterdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir