Bu Yöntem İle WhatsApp'ta Karşı Tarafın Durumunu Gizlice Görüntüleyin! İşte Çok Şaşıracağınız WhatsApp Hileleri

Bu Yöntem İle WhatsApp'ta Karşı Tarafın Durumunu Gizlice Görüntüleyin! İşte Çok Şaşıracağınız WhatsApp Hileleri

WhatsApp, kullanıcıların durumlarını kimlerin görebileceğini ve kimlerin göremeyeceğini kontrol etmelerine olanak tanır. Peki kullanıcıların birinin durumunu gizlice görüntüleyebileceğini biliyor muydunuz? İşte detaylar.

Arkadaşlarımızı ve takipçilerimizi yakalamak için sosyal medya gönderilerini ve hikayelerine göz atmayı seviyoruz. Ama bazen Z kuşağımız gizli görevde kalmak ve haber vermeden her şeye göz kulak olmak ister. WhatsApp gibi anlık mesajlaşma uygulamaları, mesajları mavi onay işareti olmadan okumamıza izin verirken, kullanıcılar yine de durum için görüntüleme işlevini gizleyemez veya kapatamaz.

Birinin WhatsApp durum güncellemelerini izleyiciler listesine girmeden görmenin yolları olduğunu biliyor muydunuz? Peki nasıl? WhatsApp kullanıcılarının adlarının görünüm listesinde görünmesini engellemelerine olanak sağlayacak hızlı ve kolay adımları listeliyoruz.

1-002.jpg

BİRİNİN WHATSAPP DURUMUNU GİZLİCE NASIL GÖREBİLİRİM?

Whatsapp durumlarını gizlice kontrol etmek için yapabileceğiniz yöntem şöyledir: Whatsapp uygulamasının Ayarlar bölümüne gidiyoruz. Burada karşımıza çıkan menüde Hesap seçeneğine dokunuyoruz. Arından Gizlilik ve Güvenlik gibi seçenekler arasında "Gizlilik" kısmına tıklıyoruz.

Daha sonra açılan seçenekler arasında "Okundu Bilgisi" seçeneğini tespit ediyoruz, eğer işaretliyse o işareti kaldırıyoruz. Bu işlemi gerçekleştirdiğimizde hem size gelen mesajları okuyup okumadığınız belli olmayacak hem de karşı tarafın Whatsapp hikayelerini gizli bir şekilde görüntüleme imkanına sahip olacaksınız. Bu aşamada Son Görülmeyi de herkese kapattığınız takdirde işiniz çok daha kolay bir hale gelecektir. Bu sayede birinin Whatsapp durumunu gizlice görüntülemeniz mümkün olacaktır.

2-001.jpg

WHATSAPP'TA ÇEVRİMDIŞI NASIL OLUNUR VEYA GİZLİ MOD NASIL ETKİNLEŞTİRİLİR?

Kullanıcılar, Durumu görüntülemeden önce mobil verileri kapatabilir veya tarayıcı aracılığıyla WhatsApp'ı gizli modda kullanabilir. Bu sayede kullanıcılar çevrimdışı kalacak ve diğer kişinin bilmesine izin vermeden WhatsApp Durumunu bu yöntem ile de gizleyebilir. Özellikle, diğer kişi, kullanıcı tekrar çevrimiçi olduğunda görünümü görebilecek. Bu nedenle, bundan kaçınmak için, durumun süresi dolmak üzereyken hemen önce çevrimdışı yöntemi kullanın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN