Dayanıklı telefon arayanlar buraya! Bu telefondan sıkılana kadar değiştirmeniz gerekmeyecek: En zorlu testleri geçti

Dayanıklı telefon arayanlar buraya! Bu telefondan sıkılana kadar değiştirmeniz gerekmeyecek: En zorlu testleri geçti

Her geçen gün yeni cep telefonu modelleri çıkıyor. Bu hıza yetişmek neredeyse mümkün değil. Bu kadar çok model çıkarken kaliteyi arayanlar bu modele bayılacak. Bu telefon o kadar kaliteli ki sıkılana kadar değiştirmenize gerek yok...

Teknoloji sektörünün güvenilir markalarından biri olan vivo, Tüketiciyi Koruma Haftası kapsamında dikkat çeken bir modelle karşımıza çıktı. Kullanıcıların güvenini en üst düzeyde tutmayı hedefleyen vivo, yüksek kalite standartlarına sahip bu akıllı telefonla adından söz ettiriyor.

32 BİN DÜŞÜRME TESTİNDEN GEÇTİ

Vivo V29 5G özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı! - Yeşil Robot

vivo V29 5G, sıkı bir denetim sürecinden geçerek üretilen ve her aşaması detaylı testlerle belirlenen bir ürün. 32 bin kez düşürme, 6 bin kez kulaklık girişi, 150 bin kez güç düğmesi testi gibi zorlu süreçlerden geçen cihaz, -20 °C ile +50 °C arasındaki ekstrem sıcaklıklara ve 10 bin kez şarj kablosu takma-çıkarma testlerine dayanıklılığını kanıtladı. Bu sayede, kullanıcılar uzun ömürlü ve sorunsuz bir deneyim yaşama şansına sahip olacak.

VİVO V29 5G ÖZELLİKLERİ

IP68 sertifikasıyla su ve toza karşı en üst düzey korumayı sağlayan vivo V29 5G, her türlü hava koşulunda bile performansını koruyor. 50 Megapiksel OIS Ultra Algılama Kamerası ile kaliteli fotoğraf ve video çekimleri yapabilme imkanı sunan bu cihaz, kullanıcıların beğenisini kazanıyor.

vivo'nun Türkiye'deki fabrikasında üretilen V29 5G, yüzey montajı teknolojisinde yüzde 99,85 ve final kalite kontrolünde yüzde 99,92'lik hata geçiş oranıyla kendini diğer telefonlardan ayırıyor. Yalnızca başarıyla test edilen ürünlerin piyasaya sürülmesiyle vivo, en düşük tamir oranına ve yüksek müşteri memnuniyetine sahip olmasıyla öne çıkıyor.

Bununla birlikte, vivo kullanıcılar tarafından en çok dikkat edilen detaylardan biri olan pil ömrü ve sağlığı konusunda da çözüm sunmak için hazırlanıyor. Yakında duyurulacak yeni teknoloji ile vivo, Türkiye'de bir ilke imza atarak kullanıcı deneyimini daha da iyileştirmeyi amaçlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN