Dolandırıcılıkta son nokta! Telefonunuza o mesaj geldiyse sakın tıklamayın: Şeytanın aklına gelmeyecek yöntem

Dolandırıcılıkta son nokta! Telefonunuza o mesaj geldiyse sakın tıklamayın: Şeytanın aklına gelmeyecek yöntem

Son zamanlarda telefon dolandırıcılığı hızla arttı. Sınır tanımayan dolandırıcılar kendilerini hakim, savcı, polis ve hatta sivil polis olarak tanıtabilmekte. Cep telefonlarına gönderdikleri mesajlarla kişileri korkutup paralarını almaya çalışan dolandırıcıların son oyunu ağızları açık bıraktı. Telefonlarınıza bu mesaj geldiyse sakın tıklamayın! Tüm paranız elinizden gidebilir. Şeytanın aklına bile gelmeyecek yöntem. Bakın dolandırıcıların yeni oyunu neymiş?

Cep telefonlarına gönderdikleri mesajlarla vatandaşları tuzaklarına çekmeye çalışan dolandırıcılar yeni oyunlarıyla herkesi şoke etti. Her türlü yolu deneyen dolandırıcılar bu sefer gönderdikleri mesajla ağızları açık bıraktı. Eğer telefonunuza bu mesaj geldiyse sakın tıklamayın. Tüm paranızı çalabilirler. İşte haberin detayları...

ŞEYTANIN BİLE AKLINA GELMEZ

Her türlü yola başvuran dolandırıcılar vatandaşları tuzağa düşürmek için şimdide cep telefonlarına "e-devlet adınıza tanımlı 6280 TL kredi kartı aidat iadenizi almak için linke tıklayarak e-devletinize giriş yapın" mesajını yollamaya başladı. Gönderilen bu mesaj herkeste merak uyandırıp tıklattırıyor ancak sakın kanmayın. Şeytanın bile aklına gelmez!

TELEFONUNUZA GELEN BU MESAJA SAKIN TIKLAMAYIN

Şuana kadar çoğu kişinin dolandırıldığı ve şikayetlerin artığı belirtiliyor. Dolandırıcılar tarafından gönderilen e-devlet mesajına vatandaşların kandığını ifade eden Tüketici Hakları Derneği Bozüyük Şube Başkanı Hayrettin Sabırlı, bu gibi mesajlara karşı dikkat etmeleri konusunda vatandaşları uyardı.

jkmmmm.jpg

TÜM PARANIZI ÇALIYORLAR

Yer alan linke tıkladığınız takdirde bankada bulunan tüm paralarınızı çaldıklarını ifaden eden Sabırlı, "Her an, her dakika değişik yöntemler bularak biz tüketicileri yanıltıp bizleri dolandırmanın yollarını ve yöntemlerini buluyorlar. Verdikleri linklere girmemizi sağlayarak bizlere ait olan bilgilerimize ulaşıyorlar ve hesaplarımızı boşaltıyorlar" açıklamasında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN