En popüler oyunlar listesi açıklandı! Zirveye yeni oturdu, geri inmedi: Steam tarihinin en çok oynanan oyunu listenin başında

En popüler oyunlar listesi açıklandı! Zirveye yeni oturdu, geri inmedi: Steam tarihinin en çok oynanan oyunu listenin başında

En çok oynanan oyunlar listesi açıklandı! Zirveye fırladı ve geriye düşmüyor! Steam tarihindeki en çok oynana oyun listenin başındaki yerini koruyor.

SteamDB'nin güncellediği haftanın en çok satanları listesi, Türkiye'yi MENA bölgesi içinde değerlendiren ve TL kullanımını tamamen durdurarak dolar kuruna geçiş yapan Steam platformunda büyük değişikliklere sahne oldu.

STEAM TARİHİNİN EN ÇOK OYNANAN OYUNU

Palworld Benzeri Oyunlar - Tamindir

Geçen haftanın zirvesinde bir değişiklik olmamasına rağmen, liderlik koltuğunu koruyan Palworld, bu sefer 2 milyon eş zamanlı oyuncu sayısıyla dikkat çekti. Palworld, Steam tarihinde en çok oynanan onuncu oyun unvanını elde ederek büyük bir başarı elde etti.

Palworld Rehberi: Başlangıç İpuçları ve Bilmeniz Gerekenler Her Şey - Tamindir

İkinci sıradaki Enshrouded, 24 Ocak'ta çıkış yapmasına rağmen hızla yükselerek listenin dikkat çeken isimlerinden biri oldu. Üçüncü sırada Tekken 8 ise dövüş oyunları tutkunlarından büyük ilgi gördü. CS2 ise dördüncü sırada yer alarak popülerliğini sürdürdü. Steam Deck, konsolun oyunlarıyla birlikte listeye girmesiyle beşinci sırayı elde etti. Ancak, Steam Deck'in listeye dahil olma nedeni hakkında henüz herhangi bir bilgi bulunmuyor.

EN POPÜLER 10 OYUN LİSTESİ

Oyunseverleri yıkacak haber gece yarısı geldi! Steam o tarihte Türkiye'den çekiliyor: Artık TL ile satış yapmayacak

Palworld'ün bu hafta elde ettiği 2 milyon eş zamanlı oyuncu sayısı, oyunun büyük bir kitlesi tarafından benimsendiğini gösteriyor. Bu başarı, oyuncuların Steam üzerindeki favori oyunlarından biri haline gelen Palworld'ü zirveye taşıdı.

Diğer sıralamalar ise şöyle:

  1. Palworld
  2. Enshrouded
  3. Tekken 8
  4. CS2
  5. Steam Deck
  6. Like a Dragon: Infinite Wealth
  7. EA SPORTS FC 24
  8. PUBG: BATTLEGROUNDS
  9. Apex Legends
  10. Call of Duty

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN