En sonunda bu da oldu! Yapay zeka artık hukuk danışmanlığı veriyor: İşte kullanımı

En sonunda bu da oldu! Yapay zeka artık hukuk danışmanlığı veriyor: İşte kullanımı

Yapay zeka gün geçtikçe daha ileriye gidiyor! 'En sonunda bu da oldu' dedirtecek türden gelişme! Yapay zeka artık hukuk danışmanlığı vermeye başladı! İşte bu teknolojinin kullanımı...

Hukuk alanında yapay zeka kullanımı giderek yaygınlaşıyor ve bu alandaki girişimler hızla artıyor. Spor ve eğitim gibi alanlarda olduğu gibi, hukuk alanında da yapay zeka kullanımı önem kazanıyor. AI Lawyer (Yapay Zeka Avukatı), bu alandaki en yeni ve iddialı girişimlerden biri olarak öne çıkıyor.

YAPAY ZEKA AVUKATI: AI LAWYER NEDİR?

ailawyer.jpg

ShiftDelete'nin haberine göre AI Lawyer, kullanıcıların birden fazla dilde hukuk odaklı araştırmalar yapmasını sağlayarak tüketicilere hukuk danışmanlığı sürecini kolaylaştırmayı hedefliyor. Ayrıca, hukuk alanında çalışanlar için de oldukça kullanışlı bir araç olarak görülüyor. Özellikle yasal dokümanları özetleme, görselleri metne çevirme ve tercüme gibi özellikleri sayesinde, rutin görevleri hızlandırarak zamandan tasarruf sağlıyor.

AI Lawyer, bir dokümanı 5 saniye içinde özetleyebilme yeteneği ile hukukçuların araştırma ve analiz süreçlerini önemli ölçüde hızlandırıyor. Ayrıca, sözleşme karşılaştırma ve sözleşme oluşturma gibi özellikler de hukukçuların iş yükünü azaltmaya yardımcı oluyor.

AI LAWYER NASIL KULLANILIR?

ailawyer-nasil-kullanilir.webp

AI Lawyer'ı kullanmak oldukça kolay. ChatGPT ve benzeri platformları kullananlar için tanıdık bir arayüzü bulunan uygulamada, kullanıcılar soru ve sorunlarını yazarak yapay zekaya iletebiliyorlar. AI Lawyer, hukukla ilgili birçok konuda soruları yanıtlamak için hukuki kaynakları kullanıyor.

Uygulama şu anda Türkçe dil desteği sunmamakla birlikte, iOS, Android ve web sürümleri mevcut. AI Lawyer'ın kısa süreli ücretsiz bir deneme sürümü bulunuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN