Epic Games bu kez oyun değil başka bir şey hediye ediyor! Ücretsiz 1 ay boyunca: Discord Nitro nasıl ücretsiz elde edilir?

Epic Games bu kez oyun değil başka bir şey hediye ediyor! Ücretsiz 1 ay boyunca: Discord Nitro nasıl ücretsiz elde edilir?

Epic Games Store bu kez ücretsiz oyun değil, ücretsiz Discord Nitro kullanımı sunuyor! 1 ay boyunca ücretsiz! Peki Discord Nitro ücretsiz olarak nasıl elde edilir? İşte ayrıntılar...

Epic Games, oyunculara yönelik Mega İndirimler kampanyası kapsamında büyük bir fırsat sunuyor. Discord'un premium abonelik hizmeti olan Discord Nitro, kısa bir süreliğine 1 aylığına ücretsiz olarak kullanıcılara sunuluyor.

Discord Nitro, birçok özel özellik ve avantaj sunarak kullanıcı deneyimini artırıyor. Bu fırsatı kaçırmamak için belirli şartları yerine getirmeniz gerekiyor.

DİSCORD NİTRO ÜCRETSİZ NASIL ELDE EDİLİR?

Discord To Shut Down Nitro Game Service After Lack Of Use

  1. Epic Games hesabınıza giriş yapın.
  2. Arama çubuğuna 'Discord Nitro' yazın ve aratın.
  3. 'Yükle' butonuna tıklayarak kampanyayı hesabınıza ekleyin.
  4. Epic Games hesabınıza kayıtlı olan e-posta adresine gelen onay mailindeki 'Hemen Kullan' butonuna tıklayın.
  5. Bu adımları tamamladıktan sonra, son 1 yıl içerisinde Discord Nitro abonesi olmadıysanız 1 aylık ücretsiz Discord Nitro aboneliğinizi başlatabileceksiniz.

DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN ŞARTLAR

  • Bu kampanyadan yararlanabilmek için son 1 yıl içinde Discord Nitro abonesi olmamış olmanız gerekiyor.
  • Ücretsiz Discord Nitro kampanyası, 13 Haziran 2024 TSİ 18.00'da sona erecek. Bu tarihten önce işlemlerinizi tamamlamanız gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN