Epic Games'den oyuncuları sevindirecek hediye! O oyun ücretsiz oldu: 115 lira değerinde

Epic Games'den oyuncuları sevindirecek hediye! O oyun ücretsiz oldu: 115 lira değerinde

Epic Games bu yılbaşında da, geçen yıl olduğu gibi ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor! Dün dağıtılan Cat Quest oyunundan sonra bugün açıklanan oyun ise 115 lira değerinde olan Snakebird Complete oldu...

TUNACAN ATALAY

Geçen yıl olduğu gibi, Epic Games yılbaşında da oyun severlere sürpriz yapmaya devam ediyor. Dün ücretsiz olarak sunulan Cat Quest'un ardından bugünün ücretsiz oyunu belli oldu: Snakebird Complete. Epic Games Store'da 115 liraya satılan bu oyun, 30 Aralık 19:00'a kadar ücretsiz olarak kütüphaneye eklenebilecek.

SNAKEBIRD NASIL BİR OYUN?

epic-games-ucretsiz-oyun-1.jpg

Snakebird, karmaşık ve zorlu bulmacalarıyla dikkat çeken bir oyun olarak öne çıkıyor. Oyuncular, ilginç karakterlerin yer aldığı bu bulmaca oyununda, fizik kurallarına meydan okuyarak görevlerini tamamlamaya çalışacaklar. Oyun, basit bir konsepte sahip olmasına rağmen oyuncuları aldatıcı derecede zorlayıcı bulmacalarla karşı karşıya getiriyor.

Epic Games Store'un bu tür kampanyaları, oyunseverlerin kütüphanelerine ücretsiz oyunlar eklemelerine olanak tanıyor. Snakebird Complete'i kütüphanenize eklemeyi unutmayın, çünkü bu fırsat sınırlı bir süre için geçerli olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN