Games with Gold Ekim 2022 ücretsiz oyunları

Games with Gold Ekim 2022 ücretsiz oyunları

Games with Gold programının bir parçası olarak Microsoft, Ekim 2022'de Xbox Live Gold ve Game Pass Ultimate üyelerine özel oyunları duyurdu.

Microsoft, abonelik hizmetleriyle oyun konsolu tarafındaki başarısını sürdürüyor. Game Pass dahil olmak üzere yeni ücretsiz oyunlarla hizmetini aylık olarak güncelleyen şirket, geçtiğimiz günlerde Ekim 2022 takvimini açıkladı.

Bu ayın oyunları Xbox One ve Xbox 360 konsollarını hedefliyor ancak Xbox Series S|X kullanıcıları geriye dönük uyumluluk desteği sayesinde bu oyunlardan mahrum kalmayacak. Games with Gold, Ekim ayında Xbox Live Gold ve Game Pass Ultimate abonelerine iki oyun kazandıracak. Bu noktada Windbound 1 Ekim ile 31 Ekim tarihleri arasında, Bomber Crew Deluxe Edition ise 16 Ekim ile 15 Kasım tarihleri arasında kullanıcıların karşısına çıkacak.

Games with Gold Ekim 2022 ücretsiz oyunları

GAMES WİTH GOLD EKİM 2022 OYUNLARI

Microsoft'un yeni Aile ve Arkadaşlar planı sayesinde Game Pass Ultimate abonelikleri, hesap sahibine ek olarak dört kişi tarafından da kullanılabilir. Ultimate abonelikleri için Game Pass; konsolda, PC'de veya bulutta oynayın. Ayrıca, tüm EA Play ve Xbox Live Gold kataloğuna erişim sağlayın.

Yeni abonelik seviyeleri, kullanıcıların bazı sınırlamalarla birlikte Game Pass Ultimate'a tek bir hesaptan erişmesine olanak tanır. Microsoft, paylaşılan profil hesaplarının aynı ülkede yaşaması gerektiği söyleniyor. Game Pass Arkadaşlar ve Aile planı da sınırlı bir süre için mevcuttur. Bu, Ultimate'ın tüm özelliklerine 18 gün, 12 gün veya 6 gün boyunca erişebileceğiniz anlamına gelir.

> Game Pass Ultimate = 18 günlük Friends & Family

> Game Pass (Konsol) = 12 günlük Friends & Family

> PC Game Pass = 12 günlük Friends & Family

> Xbox Live Gold = 12 günlük Friends & Family

> EA Play = 6 günlük Friends & Family

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN