Google'da o özellik tarihe karışıyor

Google'da o özellik tarihe karışıyor

Arama motoru Google, milyarlarca kullanıcısına kolaylık sağlayacak olan yeni güncellemesini duyurdu. Gerçekleşen yeni güncellemeye göre; 1,2,3,4 şeklinde sıralanan sayfalama özelliği artık rafa kaldırılacak.

Google'dan gerçekleştirilen açıklamaya göre; arama motoru Google kullanıcıları artık yapmış oldukları aramaların sonuçlarını sayfalar halinde görüntülemeyecek.

Şu anda olduğu gibi Google üzerinden gerçekleştirirken aramalarda elde edilen sonuçlar, kullanıcıların önüne sayfa halinde listeleniyor ve bununla birlikte 1,2,3,4 şeklinde sıralanıyor.

Aranılan bilgi ilk sayfada görüntülenemiyorsa, ilgili sayfanın en altına inip bir sonraki sayfa numarası tıklamanız ve aynı zamanda diğer sonuçları görüntülemeniz gerekiyor.

Yakın zamanda hayata geçirilmesi planlanan özellik ile kullanıcılar arama sonuçlarını devamlı olarak aşağıya doğru kayan sayfalar ile görüntüleyebilecek.

Güncelleme ile birlikte her bir arama sonucu için ilk başta altı sayfadan oluşan tek bir blog sayfa oluşacak.

Kullanıcılar sayfanın altına doğru ekranı kaydırdıklarında ise devamı gör şeklinde bir buton ile karşılaşıp ve butona tıklamasının ardından diğer sayfalara ulaşabilecekler.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN