Half-Life 3'ü hiç beklemeyin! Valve'ın bir sonraki oyunu Deadlock sızdırıldı:

Half-Life 3'ü hiç beklemeyin! Valve'ın bir sonraki oyunu Deadlock sızdırıldı:

Oyun dünyası Valve tarafından Half-Life 3 beklerken başka bir oyunla karşımıza çıktı! Valorant, Overwatch ve DOTA karışımı olan Deadlock oyunu sızdırıldı...

Valve’ın yakında çıkacağı söylenen yeni çevrimiçi oyunu Deadlock hakkında önemli sızıntılar ortaya çıktı. Deadlock’un, Overwatch, Valorant ve Valve’ın ünlü oyunu DOTA 2 gibi popüler yapımların özelliklerini bir araya getiren rekabetçi bir nişancı oyunu olacağı belirtiliyor.

VALVE SIZINTILARIYLA BİLİNEN GABE FOLLOWER’DAN ÖNEMLİ BİLGİLER

Valve'dan Overwatch Tarzı Nişancı Oyunu: İşte İlk Görseller

Valve projeleri hakkında paylaştığı güvenilir bilgilerle tanınan Gabe Follower, Deadlock’u hızlı tempolu, kahraman tabanlı bir PvP nişancı oyunu olarak tanımlıyor. Oyuncuların çeşitli eşyalar ve yetenekler kullanabileceği bu oyun, 2018’den beri IceFrog tarafından geliştiriliyor.

DEADLOCK’UN KARAKTERLERİ VE OYNANIŞ DİNAMİKLERİ

Sızdırılan ekran görüntülerine göre, Deadlock’ta iki ana karakter dikkat çekiyor. Grey Talon adlı karakter uzun menzilli saldırılar için yay kullanırken, diğer karakter hem saldırı hem de savunma rollerini üstleniyor. Deadlock maçları, dört kulvarlı büyük haritalarda, altıya karşı altı şeklinde oynanıyor. Ayrıca, oyuncuların koridorlara daha hızlı ulaşmasını sağlayacak transit hatlar da mevcut. Bu hatlar, BioShock: Infinite’in Sky-Hook sistemine benzer şekilde tasarlanmış.

DEADLOCK’UN BENZERSİZ ÖZELLİKLERİ

Valve's Upcoming 6v6 Hero Shooter, 'Deadlock', Leaked

Deadlock, Overwatch, Valorant, Smite, Orcs Must Die ve Valve’ın Dota 2 ve Team Fortress 2 gibi oyunlarının özelliklerini bir araya getiriyor. Ancak oyunun en büyük rakipleri Overwatch ve Valorant olacak gibi görünüyor. Deadlock’u benzersiz kılacak özelliklerden biri, Valve’ın oyun içi arayüz ve Steam Atölyesi aracılığıyla özel oyun modları ve kullanıcı tarafından oluşturulan içeriklere verdiği destek olacak. Oyunun kurgusu ise steampunk ve fantezi unsurlarını harmanlıyor.

DEADLOCK’UN DURUMU VE GELECEK BEKLENTİLER

Valve, Counter-Strike 2 ve Half-Life Alyx dışında uzun süredir büyük bir oyun piyasaya sürmedi. Şu an kapalı alfa aşamasında olan Deadlock’un yüzlerce kişi tarafından test edildiği belirtiliyor. Valve henüz Deadlock’u resmi olarak doğrulamadı ve oyunun çıkış tarihi veya tanıtım tarihi hakkında bilgi vermedi. Ancak, önümüzdeki birkaç ay içinde resmi bir duyurunun yapılması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN