Heyecanla beklenen Xiaomi 14 Ultra tanıtım tarihi belli oldu! Fotoğraf deneyimini yepyeni bir boyuta taşıyacak

Heyecanla beklenen Xiaomi 14 Ultra tanıtım tarihi belli oldu! Fotoğraf deneyimini yepyeni bir boyuta taşıyacak

Heyecanla beklenen Xiaomi 14 Ultra tanıtım tarihi belli oldu. Yepyeni özellikleriyle fotoğraf çekimini yepyeni bir boyuta taşıyacak! Beklenenden daha erken gelebilir...

Teknoloji devi Xiaomi'nin merakla beklenen amiral gemisi modeli Xiaomi 14 Ultra'nın tanıtım tarihi belli oldu. Geçtiğimiz Ekim ayında duyurulan Xiaomi 14 ve 14 Pro'nun ardından, Ultra versiyonuyla global pazarda yerini alacak olan cihaz, beklenenden daha erken bir tarihte tanıtılacak.

O TARİHTE GELİYOR

Le Xiaomi 14 Ultra commence déjà à faire parler de lui

Xiaomi 13 Ultra, Nisan ayında tanıtılmış ve sadece Çin pazarında satışa sunulmuştu. Ancak Xiaomi 14 Ultra'nın küresel lansmanı, bu kez Mobile World Congress (MWC) 2024 kapsamında gerçekleşecek. Mobil dünyanın dev buluşması, 26-29 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek.

Xiaomi Grup Başkanı ve Ortağı Lu Weibing'in yakın tarihli bir paylaşımında, kamera deneyimini artıracak yeni bir telefonun yolda olduğuna dair ipuçları verilmişti. Bu da Xiaomi 14 Ultra'nın tanıtımıyla ilgili heyecanı daha da arttırmış durumda.

XİAOMİ 14 ULTRA ÖZELLİKLERİ

Xiaomi 14 Ultra Özellikleri ve Tanıtım Tarihi - Son Dakika

Xiaomi 14 Ultra'nın özelliklerine dair ilk sızıntılara göre, cihaz 6,67 inç OLED ekran, 2K çözünürlük, ve 120Hz yenileme hızına sahip olacak.
Snapdragon 8 Gen 3 işlemci, 5,180mAh pil, 90W kablolu ve 50W kablosuz şarj desteği gibi güçlü özelliklere sahip olacak.
Kamera bölümünde ise Sony LYT900 birincil kamera sensörü, 50MP çözünürlüğünde üç adet yardımcı kamera (muhtemel olarak makro, geniş açı ve telefoto) ile birleşerek etkileyici bir fotoğraf deneyimi sunacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN