Huawei yeni çıkan cihaz modelleri

Huawei yeni çıkan cihaz modelleri

Huawei akıllı telefonlar serisine yenileri eklenmeye devam ediyor. Nova 10 Pro, nova 10, nova 10 SE ile birlikte yeni telefonu Mate 50 Pro’yu tanıttı.Akıllı saatlerine de yenisini ekleyen Huawei Watch D ve Watch GT 3 SE tanıtımını yaparken yeni tableti MatePad Pro’yu da tanıttı. İşte Huawei yeni cihazları…

Huawei yeni cihazlarının tanıtmaya devam ediyor. Yeni teknoloji ile birlikte piyasada yer alan farklı ürünler vatandaşların dikkatini çekiyor. Teknoloji meraklıları yeni çıkan ürünleri yakından takip ederken Huawei’in son teknolojilerine de her geçen gün ilgi artıyor. Nova 10 Pro, nova 10, nova 10 SE’den sonra şimdi de Mate 50 Pro’yu tanıtan Huawei, akıllı saatleriyle birlikte yeni tabletinde tanıtımını yaptı. İşte Huawei yeni cihazları…

YENİ TELEFONUNU TANITTI

Yapılan toplantıda Huawei dünyada ilk 10 seviyesinde ayarlanabilen fiziksel diyaframlı kameraya sahip olan yeni telefonu Mate 50Pro'yu tanıttı.Sektörde ilk defa 60 megapiksel ön kameraya sahip olan ve gelişmiş SuperCharge modları bulunan Mate 50 Pro, tasarımı ile da tüm dikkatleri üzerinde topluyor.

Mate 50 Pro tanıtıldı

Nova 10 ve Nova 10 Pro akıllı telefonların 12,6 inçlik tasarımı ile göz doldururken MatePad Pro ise yeni özellikleri ile merak uyandırdı. Kan basıncı ölçümü ve EKG izleme gibi özellikleri bulunan Huawei, akıllı saati Watch D’ye yeni bir arkadaş eklendiğini açıkladı. Serinin yeni üyesi Watch GT 3 SE tanıtıldı.

Nova 10 Pro

HUAWEİ YENİ CİHAZLARININ FİYATLARI NE KADAR?

Teknoloji ilerlerken yeni çıkan ürünler de birçok kişi tarafından merak ediliyor. Ancak ürünlerin fiyatları da en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Huawei yeni cihazlarına Türkiye satış fiyatı da açıklandı.

MatePad Pro

Huawei Nova10 14 bin 999 TL’den satılırken Nova10 Pro 16 bin 999 TL’den satışa çıkarılacak. Bununla birlikte MatePad Pro da 17 bin 999 TL’den satılacak. Diğer ürünlerin piyasaya giriş tarihi ve satış fiyatları hakkında henüz bir açıklama yer almamaktadır.

Watch GT 3 SE

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN