Instagram herkesi sevindirecek o özelliği duyurdu! Artık yeni bir hesap açmanıza gerek yok: İşte 'Flipside' özelliği

Instagram herkesi sevindirecek o özelliği duyurdu! Artık yeni bir hesap açmanıza gerek yok: İşte 'Flipside' özelliği

Instagram, herkesi sevindirecek yeni özelliği 'Flipside'i duyurdu! Artık yeni bir hesap açma zorunluluğu olmayacak! Instagram CEO'su yeni özellikten bahsetti! İşte detaylar...

Instagram'ın yeni özelliği Flipside, kullanıcılara belirledikleri arkadaşlarla paylaşılan özel bir profil deneyimi sunuyor. Henüz test aşamasında olan bu özellik, platforma eklenen "Yakın Arkadaşlar" özelliğine benzer bir işlevi yerine getiriyor. Flipside ile kullanıcılar, ek bir hesap açmadan ikincil bir profil oluşturabilecek ve sadece belirledikleri arkadaşlarının görebileceği bir alan yaratabilecekler.

INSTAGRAM CEO'SU "FLIPSIDE" ÖZELLİĞİNİ AÇIKLADI

Instagram Dikkat Çekici Güncelleme Geliyor! - Diyarbakır Özgür Haber Gazetesi

Instagram CEO'su Adam Mosseri, bu yeni özellikle ilgili şunları belirtti: "Flipside'ı Instagram'da başlatıp başlatmayacağımızı bile bilmiyoruz. Bir yandan daha özel hissettiren ayrı bir alan oluşturmak güzel; diğer yandan, zaten açılan farklı hesaplar ve Yakın Arkadaşlar kısmı üzerinden daha küçük bir kitleye ulaşmak mümkün. Test sürecinde insanların nasıl tepki vereceğini göreceğiz ve ona göre ilerleyeceğiz."

Flipside kullanıcılarına, ana hesaplarından farklı bir profili aynı hesap üzerinden yönetme imkanı sunacak. Ancak bu içeriklerin ana hesap içinde görünmeyeceği unutulmamalıdır. Kullanıcılar, daha özel ve sınırlı bir çevrede daha rahat içerik paylaşabilme rahatlığına sahip olacaklar.

Flipside kullanıcıları, ana hesaplarından farklı bir profili aynı hesap üzerinden yönetme imkanına sahip olacaklar. Ancak, bu içerikler ana hesap içinde görünmeyecek, böylece kullanıcılar daha özel ve sınırlı bir çevrede içerik paylaşabilme rahatlığını yaşayabilecekler. Instagram'ın bu yeni özelliğinin, kullanıcı beklentilerini ne ölçüde karşılayacağı ise şu anda belirsizliğini koruyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN