Instagram yorumları artık böyle yapılacak! Beklenen özellik geldi, hemen güncelleyin

Instagram yorumları artık böyle yapılacak! Beklenen özellik geldi, hemen güncelleyin

Popüler sosyal paylaşım sitesi Instagram, kısa bir süre önce beklenen yeni özelliğini kullanıma açtı. Instagram yorumlar kısmına gelen yeni özellik, etkileşimi artırmayı hedefliyor. İşte, Instagram'ın yeni özelliği...

Yazılım şirketi Meta'nın bünyesinde bulunan Instagram, kullanıcılarına daha fazla eğlence ve ifade şansı getirmesi beklenen, gönderilere GIF'lerle yanıt verebilme özelliğini ekledi.

Donanım Haber'den Metin Akpınar'ın haberine göre duyuru, Instagram'dan sorumlu en üst düzey yönetici Adam Mosseri tarafından Meta CEO'su Mark Zuckerberg ile bir sohbet sonrasında yapıldı.

instagram-yorum-gif-destegi.jpg

INSTAGRAM YORUMLARA GIF DESTEĞİ

Mosseri, Instagram gönderilerine GIF desteğiyle yorum yapma özelliğinin 'nihayet' geldiğini söyledi. Yorumlara GIF'lerin eklenmesiyle Instagram kullanıcıları artık kelimelerin ve emojilerin ötesine geçerek kendilerini GIF veritabanı olan Giphy'den animasyonlu görüntülerle ifade edebilecek.

Bu özellik halihazırda Instagram'ın hem IOS, hem de Android uygulamasının son sürümünde kullanılabilir durumda. Buna ek olarak İngiltere Rekabet ve Piyasalar Kurumu'nun geçen yıl Instagram'ın sahibi Meta'ya, Giphy'yi satmasını istemişti.

instagram-yeni-yorum-gif-ozelligi.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN