Meteoroloji'den İstanbul'a kritik uyarı! Sağanak yağış, sel, dolu...

Meteoroloji'den İstanbul'a kritik uyarı! Sağanak yağış, sel, dolu...

İstanbul'da yarın için kuvvetli sağanak uyarısı yapıldı. Meteoroloji'den yapılan uyarıya göre, yarın Marmara'nın doğusunda, İstanbul Anadolu Yakası, Yalova, Kocaeli ve Sakarya'da yerel olarak kuvvetli ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara Bölgesi'nde, İstanbul, Yalova, Kocaeli ve Sakarya'da yarın kuvvetli sağanak beklendiğini duyurdu. Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre, yarın Marmara'nın doğusunda, İstanbul Anadolu Yakası, Yalova, Kocaeli, Sakarya'da yerel olarak kuvvetli ve gök gürültülü sağanak öngörülüyor. Bu nedenle sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar ile yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması isteniyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

YURDUN KUZEY VE BATI KESİMLERİ İÇİN YEREL KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yurdun kuzey ve batı kesimlerinde, yerel kuvvetli yağış bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, yarın Marmara'nın güney ve doğusunda (İstanbul Anadolu Yakası, Balıkesir, Bursa, Bilecik, Yalova, Kocaeli, Sakarya), Kütahya'nın kuzeyi, Afyonkarahisar, Eskişehir, Ankara'nın kuzey ve batısı, Çankırı, Bolu, Düzce, Karabük, Kastamonu, Amasya, Tokat, Çorum ve Sinop'un iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli (metrekareye 21-50 kilogram) sağanak ve gök gürültülü sağanak tahmin ediliyor.

Yağış nedeniyle sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması isteniyor.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

18 MAYIS PERŞEMBE GÜNÜ

2-004.webp

19 MAYIS CUMA GÜNÜ

3-001.webp

20 MAYIS CUMARTESİ GÜNÜ

4-001.webp

21 MAYIS PAZAR GÜNÜ

5-001.webp

12 MAYIS PAZARTESİ GÜNÜ

screenshot-16.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN