Instagram'dan tepki çeken logo değişikliği: İşte logosunu değiştiren şirketler...

Instagram'dan tepki çeken logo değişikliği: İşte logosunu değiştiren şirketler...

Fotoğraf paylaşım uygulaması Instagram, logosunda değişikliğe gitti. 5 yıl sonra gelen değişiklik bazı kullanıcılar tarafından tiye alındı. İki logo arasında çok fazla fark yokken yeni görünüm geçmiş yılların tasarımlarından daha parlak duruyor. İşte logosunu değiştiren şirketler...

Facebook tarafından satın alınan ve yeni adıyla Meta bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Instagram, logosunda değişikliğe gitti. Bazı kullanıcılar platformun yeni logosu ile eskisi arasında hiçbir fark göremediğini ifade etti.

Bazı kullanıcılar değişikliği 'dakikalardır ana ekranımda instagram arıyorum niye söylemiyorsunuz logo değiştirdik' sözleriyle tiye aldı.

new.jpg

2008 yılından beri hayatımızda olan Google Chrome da Google ve Gmail gibi dünyanın en çok kullanılan hizmetlerinden. Google 2014 yılından beri ilk defa ikon tasarımında değişikliğe gitti. Tarayıcının 2022 tasarımı ise 2014'le birebir aynı sayılır. Hatta 2022 tasarımı 2011'e ise daha çok benziyor.

logo.jpg

Tasarımcılar yeni ikonda gölge kullanmayı bırakmışlar. Ortadaki mavi yuvarlak ise göze daha büyük geliyor. İkondaki değişiklik Chrome 100 güncellemesiyle birlikte kullanıcılara yansıdı.

pia.jpeg

Dünyanın en popüler cips markalarından Pringles da 20 yıl aradan sonra logo değişikliğine gitti. Logo da Pringles maskotu olan Mr. P'nin imaj değişikliği dikkat çekti.

volla.jpg

Otomotiv üreticilerinin logo güncelleme furyasına İsveç merkezli otomotiv üreticisi Volvo da katıldı. Logoda çok fark yokken tamamen siyah renge büründüğü görüldü. 2 boyutlu yeni logo siyah dümdüz bir yuvarlak ve ok simgesinden oluşuyor. Yeni logonun araçlarda ne zaman kullanılacağı ise henüz bilinmiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN