Instagram'ın Yakın Arkadaşlar Özelliği Twitter'a Geliyor! İşte Herkesin Merakla Beklediği Twitter Circle Özelliği

Instagram'ın Yakın Arkadaşlar Özelliği Twitter'a Geliyor! İşte Herkesin Merakla Beklediği Twitter Circle Özelliği

Twitter, kullanıcıların tweet'lerini daha küçük bir takipçi grubuyla paylaşmasına olanak tanıyan ve Instagram gibi diğer sosyal medya uygulamalarına benzer işlevsellik getiren yeni bir özelliği test ediyor.

Twitter Circle, platformda herkese açık ve özel bir hesaba sahip olmak arasında bir denge kurarak 150 kişiye kadar paylaşıma olanak sağlayacak.

Twitter, "Bazı tweet'ler herkes içindir ve diğerleri sadece seçtiğiniz kişiler içindir" dedi. "Şimdi, daha küçük bir kalabalıkla paylaşmak istediğinizde tweetlerinizi görebilecek 150 kişiye kadar eklemenize izin veren Twitter Circle'ı test ediyoruz." açıklamasını yaptı.

TWİTTER CİRCLE NASIL KULLANILIR?

Twitter Circle'a erişim sağladığınızda, ilk olarak hangi kişileri Circle'a eklemek istediğinizi seçmeniz gerekir. 150 kişiyi ekleyebileceğiniz bu bu özellik sayesinde takipçilerinizden ayrı olarak takipleşmediğiniz insanları ekleyebilirsiniz.

haberici-001.jpg

BU GÜNCELLEME İNSTAGRAM'IN 'YAKIN ARDAŞLAR' ÖZELLİĞİ GİBİ

Yeni gelecek güncelleme, Instagram'ın daha küçük bir takipçi grubuna gönderilerin paylaşılmasına izin veren 'Yakın Arkadaşlar' özelliğine benzer.

Bazı Twitter kullanıcılarının Twitter Circle'a anında erişimi olacak, ancak daha geniş bir sunumun yapılıp yapılmayacağı veya ne zaman gerçekleşeceği belli değil.

TWİTTER DÜZENLEME DÜĞMESİ

Twitter'da geliştirilmekte olan birkaç yeni özellikten biri ve potansiyel olarak gelecek sürümler arasında uzun süredir konuşulan bir düzenleme düğmesi var.

Henüz yayınlanmayan bu özelliğin ekran görüntüsü, bu hafta uygulamanın temel çalışmalarında düzenleme düğmesini ortaya çıkaran araştırmalar bazı kaynaklar tarafından paylaşıldı.

haberici1-001.jpg

ANKET SONUÇLARINDA 4 MİLYONDAN FAZLA KULLANICI TWEETLERİ DÜZENLEME OLANAĞI İSTEDİ

Geçen ay Twitter'ı gizli tutmak için 44 milyar dolarlık teklifinin Ekim ayında tamamlanması beklenen Elon Musk tarafından yapılan bir ankete, yanıt veren 4 milyondan fazla kullanıcının çoğunluğunu tweet'lerini gönderdikten sonra düzenleme olanağı istediği ön plana çıktı.

Twitter CEO'su Parag Agarwal o sırada "bu anketin sonuçlarının önemli olacağını" söyledi ve kullanıcılara "dikkatle oy vermelerini" tavsiye etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN