iPhone 15'in bir özelliği sızdı! Tanıtıma aylar kala bomba iddia, iPhone 15 bu teknolojiyle geliyor

iPhone 15'in bir özelliği sızdı! Tanıtıma aylar kala bomba iddia, iPhone 15 bu teknolojiyle geliyor

Dünyanın en çok satılan telefon markası olan iPhone yeni serisi iPhone 15 için kolları sıvadı. Eylül ayında telefonun tanıtılması beklenirken ortaya atılan iddialar gündeme bomba gibi düştü. Yaptığı analizlerle dikkatleri üstüne çeken Apple analisti Ming-Chi Kuo, iPhone 15'in bir özelliğini piyasaya sızdırdı. Duyanların ağzı açık kalıyor. iPhone 15 bu teknolojiyle geliyor. İşte detaylar haberimizde...

Milyonlarca kullanıcı tarafından beklenen iPhone 15'in Eylül ayında tanıtılması beklenirken gelen sürpriz iddialar gündeme bomba gibi düştü. Yaptığı analistlerle dikkatleri üstüne çeken Apple analisti Ming-Chi Kuo, iPhone 15'in bir özelliğini sızdırdı. Yeni özelliği ortalığı kasıp kavuracak. Çıkan iddialar sonrası tanıtımın uzatılması beklendiği öne sürüldü ancak net bir bilgi halen gelmedi. İşte ortaya atılan iddialar ve son dakika gelişmeleri...

TANITIMA AYLAR KALA SIZDIRILDI

Merakla beklenen iPhone 15 için ortaya atılan son iddialar tüketicileri şaşırtmış durumda. Apple analisti Ming-Chi Kuo'ya ait olan iddialara göre, 2023'ün sonlarında tanıtılacak olan iPhone 15 modelleri Wi-Fi 6E standardını benimseyecek. Kuo, şirketin iPhone 15'i Wi-Fi 6E'ye yükselteceğini söyledi. Bu iddialar sonrası sosyal medyada ortalık karıştı.

İPHONE 15 BU TEKNOLOİJYLE GELİYOR

Geçen yıl tanıttığı 11 ve 12,9 inç iPad Pro modelleri ile Mac mini ve 14 inç ve 16 inç MacBook Pro modellerinde Wi-Fi 6E kullanan Apple, bu özelliğini iPhone 14 serisinde de kullanmıştı. Ortaya atılan iddialar sonucu 2023'te bu teknoloji iPhone'lara taşınacak.

dfdfdf-10.jpg

Kuo ile birlikte analist Blayne Curtis ve Tom O'Malley, "iPhone 15" modellerinin Wi-Fi 6E özelliğine sahip olacağını söyledi. Şu anda Wi-Fi 6E'nin tüm iPhone 15 modellerine mi geleceği yoksa iPhone 15 Pro modellerine özel mi olacağı bilinmiyor.

BU ÖZELLİK FARK YARATACAK

iPhone 14 ile beraber ortaya çıkan yeni satış modeli de işleri biraz daha karışık hale getiriyor. iPhone 14 serisi ile beraber Apple, Pro olmayan modelleri ve Pro modelleri birbirlerinden çok daha farklı konumlara yerleştirdi. Şimdiyse iPhone 15 Pro Max (ya da Ultra) ve iPhone 15 Pro arasındadaki farkın da belirginleşmesi bekleniyor. Yani yeni Wi-Fi standardı sadece Pro Max'te yer alabilir.

fdfdfd-37.jpg

Bu arada, Wi-Fi 6E desteğinin tek başına daha hızlı internet ve daha düşük gecikme ve sinyal paraziti için yeterli olduğunu söylemek doğru olmaz. Bunun yanı sıra, evinizde veya ofisinizde Wi-FI 6E'yi destekleyen nispeten yeni bir yönlendiriciye (veya modeme) sahip olmanız gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN