Marvel oyunu geliyor! Merakla bekleniyordu: İlk fragman yayınlandı

Merakla beklenen Marver oyunu geliyor! Hikaye odaklı yeni oyun Marvel 1943: Rise of Hydra için ilk fragman yayınlandı...

Marvel 1943: Rise of Hydra, heyecanla beklenen bir süper kahraman oyunu olarak geliştiriliyor. Marvel Games ve Skydance New Media'nın işbirliğiyle ortaya çıkan bu yapım, İkinci Dünya Savaşı'nı konu alıyor ve oyuncuları epik bir maceraya sürükleyecek.

Oyunun yeni fragmanı, meraklıların yüreklerini hoplatıyor. İçerisinde Kaptan Amerika ve Black Panther gibi sevilen karakterlere yer verilen fragman, tek oyunculu ve hikaye odaklı bir deneyim vadederken, dört farklı kahramanın oyunda yer alacağını da gözler önüne seriyor. Kaptan Amerika, Black Panther, bir Wakanda casusu ve Howling Commandos'un bir üyesi, Nazi bilim birimi Hydra'ya karşı savaşırken görülecek.

Shiftdelete'nin haberine göre oyunun geliştiricisi Skydance New Media, oyuncuları takım çalışmasına teşvik eden bir deneyim sunmayı hedefliyor. Her bir karakterin farklı yeteneklere sahip olacağı belirtilirken, bu yeteneklerin savaşta nasıl kullanılacağı oyuncunun becerisine bırakılacak.

2025 YILINDA KONSOL VE PC İÇİN ÇIKIŞ YAPACAK

1943: Rise of Hydra is Amy Hennig's Marvel Game Coming in 2025, Stunning UE5 Footage Shown

Marvel 1943: Rise of Hydra'nın geliştirme süreci devam ederken, yapılan açıklamalara göre oyunun 2025 yılında konsol ve PC platformları için piyasaya sürülmesi planlanıyor. Geliştirme ilerledikçe daha fazla detayın ortaya çıkması beklenirken, Skydance New Media'nın oyuncuları bu sürükleyici dünyaya çekecek birçok deneyimli geliştiriciyi bünyesine kattığı da belirtiliyor.

Bu yeni oyun, Marvel evreninin derinliklerine dalmanın heyecanını yaşamak isteyenler için sabırsızlıkla bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir