Milyonlarca oyuncunun beklediği yeni Assassin's Creed oyununun çıkış tarihi belli oldu

Milyonlarca oyuncunun beklediği yeni Assassin's Creed oyununun çıkış tarihi belli oldu

Ubisoft'un milyonlarca oyuncu tarafından heyecanla beklenen yeni oyunu Assassin's Creed Codename Red'in çıkış tarihi netleşti! İşte oyunun çıkış tarihi...

Ubisoft'un geliştiricisi ve yayıncısı olduğu Assassin's Creed serisi, oyun dünyasının en sevilen serilerinden biri olarak öne çıkıyor. Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Assassin's Creed Mirage, oyunculardan tam not alarak büyük beğeni topladı. Şimdi ise merakla beklenen yeni oyun olan Assassin's Creed Codename Red'in çıkış tarihi netleşti.

ASSASSIN'S CREED: CODENAME RED 2025'TE PİYASADA

assassins-creed-codename-red-ne-zaman-cikacak.webp

Ubisoft'un yayınladığı yeni mali rapora göre, Assassin's Creed Codename Red'in 2025 yılında piyasaya sürüleceği belirtildi. Önceki sızıntılarda ise yeni yapımın Kasım 2024'te duyurulacağı konuşuluyordu. Bu yeni oyunun hikayesi feodal Japonya döneminde geçecek ve Ubisoft Quebec stüdyosu liderliğinde geliştiriliyor. Jonathan Dumont'un yönetimindeki ekip, oyuncuların büyük ilgisini çekecek bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Bu raporla birlikte ortaya çıkan bilgilere göre, Project Obsidian adıyla bilinen ve henüz detayları tam olarak belli olmayan bir proje de geliştiriliyor. Ayrıca, Assassin's Creed Black Flag için bir Remake'in çıkacağı da biliniyor. Bu Remake'te aynı hikaye işlenecek ancak gemi ve tırmanış mekaniklerinde değişiklikler yapılacak. Oyunculara daha fazla özelleştirme seçeneği sunulması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN