Motorola'dan bütçe dostu telefon! Uygun fiyatlı Moto G24 Power tanıtıldı

Motorola'dan bütçe dostu telefon! Uygun fiyatlı Moto G24 Power tanıtıldı

Motorola'dan bütçe dostu telefon! Uygun fiyatlı Moto G24 Power tanıtıldı. İşte bu yeni model telefonun teknik özellikleri ve satış fiyatı...

Motorola, uygun fiyatlı akıllı telefonlarıyla dikkat çeken bir marka olarak bilinirken, son olarak Moto G24 Power modelini tanıttı. Yeni model, özellikle özçekim konusunda yapılan yükseltmelerle dikkat çekiyor.

MOTOROLA MOTO G24 POWER TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Moto G04, G24: Android 14, 90Hz LCD, up to Helio G85 CPU | NoypiGeeks

Motorola Moto G24 Power, MediaTek’in orta sınıf işlemcisi Helio G85'e sahip. Ön tarafta 16 Megapiksel çözünürlüğünde bir özçekim kamerası bulunuyor. Arka tarafta ise 50 Megapiksel ana kamera ve 2 Megapiksel makro lens ile ikili bir kamera kurulumu mevcut.

Modelin en dikkat çeken özelliklerinden biri ise bataryası. Moto G24 Power, 6.000 mAh kapasiteli bir bataryaya sahip ve 30W hızlı şarj desteği sunuyor. Ayrıca, 6,56 inç boyutunda ve 90Hz yenileme hızına sahip HD+ LCD ekranıyla da kullanıcılarına keyifli bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Depolama tarafında microSD kart desteği ile birlikte 1 TB'a kadar genişletilebilir depolama alanı sunan model, kutusundan Android 14 işletim sistemi ile çıkıyor ve 3 yıllık güncelleme desteği vaat ediyor.

MOTO G24 POWER

Moto G24 Power e Moto G34 têm imagens de divulgação vazadas - Canaltech

Motorola Moto G24 Power, 4 GB RAM ve 128 GB depolama alanı ile 110 dolarlık fiyat etiketiyle gelirken, 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip versiyonu ise 120 dolarlık bir fiyatla satışa sunulacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN