Musk, Twitter personeli ile ilk toplantısını yapacak

Musk, Twitter personeli ile ilk toplantısını yapacak

Elon Musk, bu hafta Twitter personeli ile ilk toplantısını yapacak. Musk'ın toplantıda Twitter çalışanlarından sorular alması bekleniyor.

Elon Musk, nisan ayında şirket için 44 milyar dolarlık teklif vermesinden bu yana ilk kez perşembe günü Twitter çalışanlarıyla konuşacak. Milyarder Tesla patronunun toplantıda Twitter çalışanlarından sorular alması bekleniyor.

Etkinlik, Twitter CEO'su Parag Agrawal tarafından pazartesi günü personele gönderilen bir e-postayla duyuruldu. BBC'de yer alan habere göre; Agrawal, çalışanlara toplantıdan önce Musk'a soru gönderebileceklerini söyledi.

TWİTTER SÖZCÜSÜ DOĞRULADI

İlk olarak Business Insider tarafından bildirilen haber, Twitter sözcüsü tarafından doğrulandı. Herkesin katılımıyla gerçekleşecek toplantı, Musk'ın devralma teklifini başlatmasından bu yana şirketin iş gücüyle ilk kez doğrudan konuşması olacak.

ANLAŞMANIN GÜNDEMİNDE SPAM HESAPLAR VAR

Elon Musk bu ayın başlarında, sosyal medya şirketini, kullanıcı tabanı hakkında daha fazla bilgi edinme isteklerini "engellemekle" suçlayarak anlaşmadan çekilmekle tehdit etti.

Düzenleyicilere gönderilen bir mektupta Musk, spam hesaplarının ölçümünü yapma hakkına sahip olduğunu söyledi. Musk'ın sorunu fiyatı yeniden müzakere etmeye çalışmak veya hatta anlaşmadan uzaklaşmak için kullanabileceği iddia edildi.

Şirket yönetimi, konuyu sosyal medyada gündeme getirme kararının alışılmadık olduğunu ve bunun ne kadar ciddi olduğunu belirlemeyi zorlaştırdığını açıkladı.

Bay Agrawal, bir dizi Twitter mesajında şirketin sahte hesapları belirleme sürecini savunduğunda, Musk dalga geçen bir emojiyle yanıt verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN