Önce dizi sonra yarışması yapılmıştı! Squid Game çılgınlığında bir yenisi daha: Şimdi de oyunu piyasaya çıkacak

Önce dizi sonra yarışması yapılmıştı! Squid Game çılgınlığında bir yenisi daha: Şimdi de oyunu piyasaya çıkacak

Güney Kore yapımı Squid Game dizisinin ardından bir de yarışması yapılmıştı! Şimdi hem dizi, hem de yarışmasına bir yenisi daha eklendi: Squid Game oyunu piyasaya sürülecek...

Netflix, oyun dünyasına olan ilgisini artırarak Grand Theft Auto Trilogy'nin ardından Squid Game oyunu üzerinde çalıştığını duyurdu. Şirket, 2024 yılında piyasaya süreceği oyunlar arasında en dikkat çekeni olarak Squid Game'i ön plana çıkardı. Netflix Games Başkanı Mike Verdu, oyunculara, dizideki gibi tanıdıklarıyla birlikte yarışma şansı verecekleri bir deneyim sunacaklarını açıkladı.

NETFLİX GAMES 'SQUID GAME' OYUNUNU PİYASAYA SÜRECEK

squid-game-oyunu-ne-zaman-cikacak-1.jpg

Henüz oyunun detayları netlik kazanmamış olsa da, genel olarak Roblox ve Fortnite gibi çok oyunculu platformlarda görülen Squid Game versiyonlarına benzemesi bekleniyor. "Kırmızı Işık, Yeşil Işık" ve "Dalgona" gibi yarışmaların muhtemelen oyunun içeriğinde yer alacağı düşünülüyor.

NETFLIX O OYUNLARI DA KÜTÜPHANESİNE EKLEYECEK

netflix-games.webp

Netflix, Squid Game'in yanı sıra kütüphanesine ekleyeceği diğer oyunları da duyurdu. Bu oyunlar arasında Cozy Grove: Camp Spirit, FashionVerse, Game Dev Tycoon ve Sonic Mania Plus bulunuyor. Özellikle FashionVerse'in Netflix Games'e özel ve mobil cihazlarda oynanabilir olacağı belirtildi.

Netflix'in oyun dünyasındaki varlığı, üyelik ücretlerinin artmasına rağmen dikkat çekiyor. Football Manager 2024 Mobile, Valiant Hearts: Coming Home, Reigns: Three Kingdoms, The Queen’s Gambit Chess ve Stranger Things 3: The Game gibi yapımlar, Netflix Games'in çeşitli ve çekici oyunlara odaklandığını gösteriyor.

SQUID GAME TOPLAMDA 1,65 MİLYAR SAATTEN FAZLA İZLENDİ

squid-game-oyunu-ne-zaman-cikacak-2.webp

Squid Game, dünya genelinde 1,65 milyar saatten fazla izlenerek Netflix'in en çok izlenen dizisi unvanını kazanmıştı. Bu başarı, dizinin oyun formatındaki ilgisini artırarak platformlar arası etkileşimini güçlendirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN