OpenAI’nin yeni ChatGPT-4o tanıtıldı! Artık ruh halinizi anlıyor. Yabancılarla kendi dilinizde konuşun...

Yapay zekaya yeni bir özellik daha geliyor. OpenAl'nin geliştirdiği yeni ChatGPT-4o tanıtıldı. Yeni model artık ruh halinizi anlayarak dilinize göre cevap veriyor. İşte yeni modele dair tüm detaylar...

BURAK ÖZTOPRAK

Yapay zeka sistemi her yeni güncellemesiyle tüm dünyayı şaşırtıyor. Yeni gelen modelinde ruh halinizi anlayarak yanıtlar veriyor. OpenAl'nin geliştirdiği ChatGPT-4o modeli tanıtıldı. İşte tüm özellikler...

YAPAY ZEKADA YENİ MODEL

Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. OpenAI, kullanıcılarla daha insanî bir etkileşim kurmayı başaran ve çok yönlü yeteneklere sahip yeni yapay zeka modeli ChatGPT-4o'yu tanıttı.

OpenAI, yapay zekâ dünyasında devrim niteliğinde bir yenilikle karşımızda. Yeni ChatGPT-4o, kullanıcıların ruh halini anlayabilen, kamera açıldığında nasıl göründüğünüzü söyleyebilen ve dünyanın dört bir yanındaki insanlarla kendi ana dilinizde sorunsuzca iletişim kurmanıza olanak tanıyan özellikleriyle dikkat çekiyor. İşte ChatGPT-4o'nun öne çıkan özellikleri:

5.jpg

RUH HALİNİZİ ANLAYABİLİYOR

Yeni ChatGPT-4o, sizinle konuşurken ruh halinizi analiz edebiliyor. Konuşma sırasında ses tonunuzdaki değişiklikleri ve kelime seçimlerinizi değerlendirerek, neşeli, üzgün, kızgın ya da heyecanlı olduğunuzu tespit edebiliyor. Bu sayede daha empatik ve insanî bir etkileşim sağlanıyor.

4.jpg

KAMERANIZI AÇIN, O SİZİ ANLASIN

ChatGPT-4o, kamera açıldığında sizi nasıl göründüğünüzü de söyleyebiliyor. Yüz ifadelerinizi ve beden dilinizi analiz ederek size geri bildirimde bulunuyor. Bu özellik, video konferanslarda ya da online görüşmelerde büyük bir yenilik olarak öne çıkıyor.

3-002.jpg

HERKESLE KENDİ DİLİNİZDE KONUŞUN

Yeni model, dil bariyerlerini tamamen ortadan kaldırıyor. Dünyanın herhangi bir yerindeki insanlarla kendi ana dilinizde rahatlıkla iletişim kurabilirsiniz. ChatGPT-4o, anında çeviri yaparak iletişimi kusursuz hale getiriyor.

2-001.jpg

GELİŞMİŞ MATEMATİK YETENEĞİ

ChatGPT-4o, matematik problemlerinde de ustalığını gösteriyor. Karmaşık denklemleri çözebilmesinin yanı sıra, bir fotoğraf gönderdiğinizde fotoğraf üzerinden de problemleri analiz edebiliyor ve çözüm sunabiliyor.

6.jpg

KOD YAZMA: PROGRAMLAMADA YENİ YARDIMCINIZ

Yazılım geliştirme ve kodlama konusunda da büyük bir yardımcı olan ChatGPT-4o, çeşitli programlama dillerinde kod yazabiliyor ve mevcut kodları düzeltebiliyor. Yazılım dünyasında önemli bir araç haline gelmesi bekleniyor.

OpenAI'nin yeni ChaChatGPT-4o modeli, yapay zekâ teknolojisinde devrim yaratacak özellikleriyle dikkat çekiyor. Bu yenilikçi model, günlük yaşamdan profesyonel işlere kadar geniş bir yelpazede kullanıcıların işini kolaylaştıracak ve yapay zekâya olan bakışı tamamen değiştirecek gibi görünüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN