Oyunseverler bu habere çok sevinecek! Silent Hill'in yeni oyunu ücretsiz olarak oynanabilecek: Erişime açıldı

Oyunseverler bu habere çok sevinecek! Silent Hill'in yeni oyunu ücretsiz olarak oynanabilecek: Erişime açıldı

Oyun tutkunları için müjdeli haber geldi! PlayStation 5'e özel olarak duyuruldu! Silent Hill'in yeni oyunu ücretsiz olarak erişime açıldı.

TUNACAN ATALAY

Konami'nin uzun süredir sessizliğini koruyan serisi Silent Hill'in yeni oyunu, "Short Message" adıyla resmi olarak duyurulurken, beklenen açıklama sonunda geldi. Bu yeni oyunun PlayStation 5 platformunda ücretsiz olarak sunulacağı doğrulandı.

RESMİ OLARAK DUYURULDU

silent-hill-the-short-message-1.webp

İlk olarak Eylül 2022'de Güney Kore derecelendirme kurulu listesinde ortaya çıkan 'Short Message', sonunda bu geceki PlayStation State of Play etkinliğinde resmi olarak tanıtıldı. Oyun, genç bir kadının cep telefonuyla olan etkileşimlerini merkeze alarak birinci şahıs deneyimi sunacak.

Silent Hill: The Short Message is free first-person horror and out today | Eurogamer.net

Konami, PlayStation Blog üzerinden yaptığı açıklamada, "2022'de, geliştirilmekte olan birkaç yeni oyunla birlikte Silent Hill serisinin yeniden canlanacağını duyurduk ve bu, piyasaya sürülecek yeni oyun dalgasının ilki oldu" ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN