Popüler MMORPG oyunu Türkçe dil desteğine kavuştu! Ayrıca herkesin merakla beklediği Avrupa sunucusu da açıldı

Popüler MMORPG oyunu Türkçe dil desteğine kavuştu! Ayrıca herkesin merakla beklediği Avrupa sunucusu da açıldı

Popüler MMORPG oyunu Albion Online, nihayet Türkçe dil desteğine kavuştu! Öte yandan sadece Amerika ve Asya sunucusu bulunan oyuna bir de Avrupa sunucusu eklendi! İşte ayrıntılar...

Fantazi dünyasının heyecan verici oyunu Albion Online, Türkçe dil desteği ve yeni optimize edilmiş Avrupa sunucusuyla oyunculara yeni bir soluk getiriyor. Oyun geliştiricisi Sandbox Interactive, bugün yaptığı duyuruyla Avrupa, Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgeleri için optimize edilmiş yeni sunucunun kapılarını açacağını bildirdi.

TÜRKÇE VE ARAPÇA DİL DESTEĞİ

Albion Online – smart-tale

Bu yeni sunucu, bölgedeki oyunculara yepyeni bir başlangıç yapma fırsatının yanı sıra daha yüksek bağlantı hızları, daha iyi ping ve düşük gecikme değerleri ile optimize edilmiş zamanlı etkinlikler sunacak. Ayrıca, Türkçe ve Arapça dil desteğiyle Albion dünyasına daha geniş bir kitleye hitap etme olanağı sağlayacak.

Albion Online'ın 2017'de açılan Batı (şimdi Albion Amerika) ve 2023'te açılan Doğu (yeni adıyla Albion Asya) sunucularının ardından üçüncü sunucu olarak açılan Albion Avrupa sunucusu, oyunculara platformlar arası tam erişim sağlayacak. Böylece oyuncular, tek bir hesapla PC, Mac, Linux, Android ve iOS cihazlarından oyunun keyfini çıkarabilecekler.

Oyuncular, 3 Nisan 2024 tarihinden itibaren Kapalı Beta sürecine tam erişim ve Albion Doğu sunucusuna erken erişim hakkı kazanmak için Kurucu Paketlerini satın alabilecekler. Kurucu Paketleri, beta ve erken erişim hakkının yanı sıra, mevcut karakterlerin ve lonca isimlerinin korunmasını sağlayacak. Ayrıca, birçok oyun içi eşya da bu paketlerle birlikte sunulacak.

ALBION ONLINE AVRUPA SUNUCUSUNUN AVANTAJLARI

Albion Online game maker discloses data breach | Cybersafe News

Albion Avrupa sunucusunun getirdiği avantajlar arasında, tüm oyuncuların eşit bir başlangıç yapabileceği yeni ve henüz el sürülmemiş bir oyun dünyası, mevcut sunuculardan tamamen bağımsız bir oyun deneyimi, iyileştirilmiş bağlantı hızları ve ping değerleri, bölge için optimize edilmiş oyun ve sunucu etkinliklerinin zamanlaması gibi önemli özellikler bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN