Samsung Galaxy S24 serisi ile görücüye çıkacak! Yeni arayüzde yapay zeka bombası: İstediğiniz duvar kağıtlarını kendi yapacak

Samsung Galaxy S24 serisi ile görücüye çıkacak! Yeni arayüzde yapay zeka bombası: İstediğiniz duvar kağıtlarını kendi yapacak

Akıllı telefon dünyasının en sevilen markalarından biri olan Samsung, yeni serisi ile önümüzdeki günlerde meraklıların karşısına çıkacak. Yeni serinin ara yüzünde ise yapay zeka bombası duyanları heyecanlandırdı. Siz hangi duvar kağıdını isterseniz o yapacak…

Samsung Galaxy S24, yakın zamanda teknoloji meraklılarının karşısına çıkacak. One UI 6.1 arayüzü ile birbirinden farklı ve kolay özelliklerle kullanıcılara sunulacak olan yeni cihazın yapay zeka odaklı özellikleri sızdırıldı. Resmi olarak 17 Ocak 2024 tarihinde ABD merkezli olarak piyasaya sürülecek olan cihaz 18 Ocak 2004 tarihinde ise ön siparişe açılacak. Edinilen bilgiler kapsamında yeni modellerin stoktan her kese satışa sunulacağı tarih ise 30 Ocak 2024 olarak kaydedildi. Telefon ile alakalı en dikkat çeken Konu ise yapay zeka konusu.

yeni-proje-18.jpg

YAPAY ZEKA İLE İSTEDİĞİNİZ DUVAR KAĞIDINI YAPIN

Telefonun yapay zeka ile alakalı sızdırılan bilgi kapsamında yapay zeka destekli duvar kağıdı oluşturma sistemi mevcut olacak. Bu özellik sayesinde kullanıcılar kendilerine özel istedikleri şekilde duvar kağıdı tasarlayabilecekler.

Telefonda bahsi geçen sistem üzerinde “beni şaşırt” butonu yer alacak. Buna basıldığı takdirde sistem sizin ilginizi çekebilecek yeni duvar kağıtları tasarlayacak. Bunların yanı sıra One UI 6.1’in fotoğraf editörü fotoğraflar içerisindeki objeleri algılayarak ayırabilecek ve kolaylıkla başka bir fotoğrafa yerleştirebilecek.

yeni-proje-19.jpg

SAMSUNG NOTLAR UYGULAMASI YAPAY ZEKA İLE TANIŞIYOR

Samsung'un uygulamalarından biri olan “notlar” uygulaması da yapay zekayla tanışarak One UI 6.1 güncellemesinde uzun metinleri analiz edip özetleyebilir konuma gelecek. Elle yazılan bütün notları metne dönüştürme otomatik olarak ayarlanabilecek. Tüm bunların yanı sıra yeni güncelleme sayesinde Samsung Gauss’tan güç alınarak kullanıcıların yaptığı telefon görüşmelerinde karşılıklı olarak sesli canlı çeviri imkanı sunulacak.

yeni-proje-21.jpg

YENİ BATARYA ÖZELLİKLERİ SUNULACAK

Ayrıca yeni modelde yeni arayüz ile yeni batarya koruma özellikleri sunulacak. “Adaptif koruma” adlı özellik telefon bataryasını %80 e kadar şarj edebilecek ve %100 doluluğa sadece kullanıcı uyanmadan hemen önce çıkacak.

yeni-proje-20.jpg

SAMSUNG S24 SERİSİNİN ÖZELLİKLERİ

Galaxy S24: 6,2-inç FHD+ 120 Hz AMOLED ekran, Exynos 2400 işlemci, 8 GB RAM, 512/256/128 GB depolama, Bluetooth 5.3 desteği, Wi-Fi 6E desteği, 4.000 mAh pil, 12 megapiksel selfie kamerası, üçlü arka kamera sistemi (12 megapiksel ultra geniş açı + 50 megapiksel geniş açı + 10 megapiksel 3x telefoto).

Galaxy S24 Plus: 6,7-inç QHD+ 120 Hz AMOLED ekran, Snapdragon 8 Gen 3 işlemci, 12 GB RAM, 512/256 GB depolama, Bluetooth 5.3 desteği, Wi-Fi 7 desteği, 4.900 mAh pil, 12 megapiksel selfie kamerası, üçlü arka kamera sistemi (12 megapiksel ultra geniş açı + 50 megapiksel geniş açı + 10 megapiksel 3x telefoto).

Galaxy S24 Ultra: 6,8-inç QHD+ 120 Hz AMOLED ekran, Snapdragon 8 Gen 3 işlemci, 12 GB RAM, 512/256 GB ya da 1 TB depolama, Bluetooth 5.3 desteği, Wi-Fi 7 desteği, 5.000 mAh pil, 12 megapiksel selfie kamerası, dörtlü arka kamera sistemi (12 megapiksel ultra geniş açı + 200 megapiksel geniş açı + 10 megapiksel 3x telefoto + 50 megapiksel 5x telefoto), titanyum gövde.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN