Seyfi Boz: Artık Youtuberlık diye bir meslek dalı var!

Seyfi Boz: Artık Youtuberlık diye bir meslek dalı var!

Youtube'da eğlenceli futbol içerikleri üreten Seyfi Boz, 'Artık Youtuberlık diye bir meslek dalı var' diyerek içerik üreticiliğinin öneminden ve bu nedenle Youtube'un etkisinin küçümsenmemesi gerektiğinden bahsetti.

Youtube'da eğlenceli futbol içerikleri üreten Seyfi Boz, "Artık Youtuberlık diye bir meslek dalı var" ifadeleriyle içerik üreticiliğinin öneminden bahsetti.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Seyfi Boz, açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü:

"Youtube son zamanların en ilgi çeken platformlarından bir tanesi. İnsanlar, Youtube’u iş için kullanıyor. Yeni içerikler üreterek platformda yer almaya çalışıyor. Dijitalleşmenin ön plana çıktığı bir çağda internet üzerinden iş yapmak oldukça değerli. Ayrıca geleceği de var. Bu nedenle ben de Youtube’u aktif bir şekilde kullanıyorum. Eğlenceli futbol içerikleri üretiyor, takipçilerimin kendilerini mutlu hissetmesine katkıda bulunuyorum. Bu alanda olmaktan dolayı oldukça mutlu olduğumu ve çalışmalarımı farklı projelerle taçlandıracağımı söyleyebilirim."

'YOUTUBE'UN ETKİSİ KÜÇÜMSENMEMELİ'

Youtube içerik üreticiliğinin önemli olduğunu, bu alanda çalışmalar yapmasının kendisine katkıda bulunduğunu söyleyen Seyfi Boz, Youtube'un etkisinin küçümsenmemesi gerektiğinin altını çizerek "Biliyorsunuz, sosyal medya platformlarının her biri dikkatleri üzerine çekiyor. Video izleme ve paylaşma platformu olan Youtube da özellikle son zamanlarda ön plana çıkmış durumda. Bu bağlamda platformda etkili videolar paylaşmak, geniş bir kitleye hitap edebilmeyi mümkün kılıyor. Ben de Youtube’u kullanıyor, buradan futbol içerikleri paylaşıyorum. Futbolu çok sevdiğim için eğlenceli futbol içerikleri üretmekten dolayı da mutlu oluyorum" diye konuştu.

'YOUTUBE'DA İÇERİK ÜRETİYORUM'

Çalışmalarıyla ilgili bilgilendirmede bulunan Seyfi Boz, "Çalışmalarım Youtube ile sınırlı değil. Ama Youtube çalışmalarımda çok önemli bir yere sahip. Sonuçta oluşturduğum içerikleri Youtube üzerinden paylaşıyorum. Takipçilerimden de güzel yorumlar aldığımı söyleyebilirim. Ama takipçilerimin sadece olumlu yorumlarda bulunmadığını, eksiklerimi benimle paylaştıklarını da ifade etmem gerekiyor. Bu nedenle takipçilerime teşekkür ediyor, onların desteğini çok önemsiyorum" diye konuştu.

'FUTBOL BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ'

Seyfi Boz, şu sözlerle açıklamalarını noktaladı:

"Futbol benim için çok önemli bir spor dalı. Futbol karşılaşmalarını izlerken mutlu oluyorum. Bu nedenle futbol ile ilgili içerik üretmek, videolarımı takipçilerimle paylaşmak benim için çok önemli. Farklı projelerde bulunacağımı, bu projelerle takipçilerimi mutlu edeceğimi söyleyebilirim. Ayrıca kendimi geliştiriyor, takipçilerimin isteklerini ön planda tutarak içerik üretiyorum."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN