Sıkı Durun İphone 14 Geliyor! Testlerden Başarıyla Geçen İphone 14 Ne Zaman Satışa Çıkacak?

Sıkı Durun İphone 14 Geliyor! Testlerden Başarıyla Geçen İphone 14 Ne Zaman Satışa Çıkacak?

Dünya üzerinde milyonlarca kullanıcıya sahip Apple'nin İphone 14 serisi geliyor. Yapılan araştırmalar sonucu edinilen bazı güvenilir kaynaklara göre Apple, İphone 14'ü test aşamasına soktu. Başarılı geçen test aşamasının ardından çok yakında İphone 14 serisinin piyasaya sürüleceği ön görülüyor.

Her serisinde satış rekorları kırmayı başaran Apple'nin akıllı telefonu İphone'nin 14. serisi geliyor. Bazı kaynaklara göre İphone 14'ün amaçlandığı gibi çalıştığından emin olmak amacıyla yapılan mühendislik doğrulama testine girdiği ve sonucun başarılı olarak geçtiği ortaya çıktı.

Apple mühendisleri tarafından test edilen İphone 14, temel fonksiyonlarının doğru olarak çalışması, cihazın amaçlandığı gibi çalıştığından ve göründüğünden emin olmak için mühendisler tarafından incelemeye alınır. Başarılı geçen test sonuçlarında ise spesifikasyonların ve tasarımla ilgili anlaşma sağlandığı anlamına gelir.

haber-ici-iphone.jpg

İPHONE 14 TEKNİK ÖZELLİKLERİ NASIL OLACAK?

Apple'nin yeni serisi İphone 14'ün kamerası hakkında bir çok bilgi ortaya çıktı. Önceki modellerinde 12 megapiksel kamera kullanırken İphone 14 serisinde 48 megapiksel kamera sensörünü tercih ettiği söyleniyor. Çözünürlüğün bu kadar yüksek olması kamera çıkıntısının da biraz daha kalın olacağını öne sürüyor.

Apple İphone 14 Pro ve Pro Max'in ön tarafında bulunan kamera ise delikli bir oyuğa sahip olacak. Aynı zamanda yeni çıkan modeller 4nm işlem kullanarak üretim sağlayan Apple A16 yada A16 Pro Bionic çip tarafından destekleniyor.

8K TEKNOLOJİ İLE GELİYOR

İphone 14'ün Ekim ayına doğru 4 farklı model seçeneği ile piyasaya sürmesini beklerken arkasında bulunan 48 megapiksellik kamera sensörünün aynı zaman da 8K video kaydı almamıza olana sağlayarak 4K video çekimini geride bırakıyor. Buna bağlı İphone 14, 48 megapiksellik kamerasıyla bu zaman kadar ürettiği diğer modellere göre en net görüntü kalitesini elde edecek İphone modeli olmasını bekliyoruz.

İPHONE 14 FİYATI NE KADAR?

Apple'nin yeni serisi İphone 14'ün fiyatı ile ilgili henüz kesin bir açıklama yok.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN