Steam'i sallayacak Türk yapımı oyun geliyor! Hikayesi ve grafikleriyle olay: Başından kalkamayacaksınız

Steam'i sallayacak Türk yapımı oyun geliyor! Hikayesi ve grafikleriyle olay: Başından kalkamayacaksınız

Steam'i sallayacak Türk yapımı oyun geliyor! Hem hikayesi, hem de grafikleriyle olay! Başından kalkmak istemeyeceksiniz...

Steam platformunda heyecanla beklenen bir Türk yapımı oyunun geliştirildiği ortaya çıktı. "Despot Zombie" adı verilen bu üçüncü şahıs nişancı oyunu, zombi temalı bir kıyamet sonrası dünyada geçiyor ve oyuncuların aldığı kararlar hikayenin akışını derinden etkiliyor.

DESPOT ZOMBIE KONUSU NEDİR?

Oyunun konusu, salgın hastalığa doğal bir bağışıklığı olan ve beynine deneysel bir yapay zeka çipi yerleştirilen Kurt'un hikayesini merkezine alıyor. Kurt, insanlığın kaderini omuzlarında taşıyarak zombi istilasına karşı mücadele ediyor.

despot-zombie.jpg

"Despot Zombie"de oyuncular, stratejik düşünme ve hızlı reflekslerini kullanarak sürekli gelen zombi ordularıyla savaşıyorlar. Her bir seçim, Kurt'un yolculuğunu ve karşılaştığı engelleri şekillendiriyor.

Oyun boyunca oyuncular, çeşitli silahlar ve yeteneklerle donatılarak hayatta kalma mücadelesine katılıyorlar. Cesaret ve beceri gerektiren bu amansız savaşta, oyuncuların hızlı ve doğru kararlar alması hayatta kalmaları için kritik önem taşıyor.

"Despot Zombie", Türk yapımı bir oyun olmanın yanı sıra, zombi temalı nişancı oyunları tutkunlarına heyecan verici bir deneyim sunmayı hedefliyor. Oyunun çıkışı henüz belli değil. Ancak dilerseniz Steam üzerinden "Despot Zombie" oyununu istek listenize ekleyebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN