Telefon alacaklar hücum edecek! Samsung'un en çok satan modelinde 9.704 TL’lik indirim: Yetişen ucuza alıyor

Telefon alacaklar hücum edecek! Samsung'un en çok satan modelinde 9.704 TL’lik indirim: Yetişen ucuza alıyor

Telefon almayı düşünenler elinizi çabuk tutun! Samsung'un en çok satan modelinde 9.704 TL’lik indirim var! Özellikleriyle alıcısını cezbediyor! Yetişen ucuza alıyor...

Samsung'un güçlü performansı ve şık tasarımıyla öne çıkan Galaxy S23 5G modelinde kaçırılmayacak bir indirim fırsatı başladı. Bu üst düzey telefon, Qualcomm'un güçlü işlemcisi ve bir dizi özel özelliğiyle dikkat çekiyor.

SAMSUNG GALAXY S23 5G ÖZELLİKLERİ

Samsung Galaxy S23: Lanzamiento, precio, prestaciones y nuevo diseño - Tech Advisor

Samsung Galaxy S23 5G, Qualcomm imzalı Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisiyle güçlendirilmiş. Ayrıca, 8 GB RAM ile birleşerek sorunsuz ve hızlı bir kullanım deneyimi sunuyor. Telefon, Samsung Türkiye garantisiyle sunuluyor ve yuvarlatılmış köşelere, düz kenarlarla şık bir tasarıma sahip. Siyah ve yeşil renk seçenekleri daha uygun fiyatla sunulan telefonun toplamda dört farklı renk seçeneği bulunuyor.

Telefon, Android 13 işletim sistemiyle çalışıyor ve Gorilla Glass Victus 2 camla korunan ön ve arka tarafta sağlamlık sunuyor. IP68 sertifikası ile suya dayanıklılık özelliği bulunan Galaxy S23 5G, 1.5 metre derinlikte 30 dakika boyunca su altında çalışabilme özelliğine sahip. MicroSD kart desteği olmaması nedeniyle telefonun hafızası artırılamıyor.

KAMERA ÖZELLİKLERİ

Samsung Galaxy S23, S23 Plus y S23 Ultra

50 megapiksel çözünürlüğündeki ana kamera, optik görüntü sabitleme özelliğine sahiptir.

10 megapiksel telefoto kamera, 3 kat optik zoom yapabilme özelliği sunar.

12 megapiksel ultra geniş açılı kamera, geniş çekim açılarıyla fotoğraf çekme imkanı sağlar.

12 megapiksel çözünürlüğündeki ön kamera, yüksek kaliteli selfieler için ideal.

Ayrıca, Galaxy S23 5G'nin arka kamerası saniyede 30 kare 8K video kaydına, ön kamera ise 4K video kaydına olanak tanır.

SAMSUNG GALAXY S23 5G KAMPANYALI FİYATI

Piyasada 39.999 TL olarak satılan 256 GB'lık model mevcut kampanya kapsamında yapılan özel indirimle şu anda 9.704 TL'lik bir indirimle sunuyor. İndirimli fiyatıyla 30.295 TL'ye satın alınabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN